Προεδρικές εκλογές ΗΠΑ : Η προσωπική πάστορας του Τραμπ και η προσευχή της που έγινε viral
Συγκεκριμένα, βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, δείχνει την Πόλα Ουάιτ να πραγματοποιεί παθιασμένα προσευχή, με αποτέλεσμα να γίνει μέσα σε λίγα λεπτά viral.
Ενώ το θρίλερ για το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών συνεχίζεται περισσότερα από 24 ώρες μετά, η προσωπική πάστορας του Ντόναλντ Τραμπ πραγματοποίησε δημόσια μία παράξενη προσευχή που έμοιαζε περισσότερο με… εξορκισμό.
Συγκεκριμένα, βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, δείχνει την Πόλα Ουάιτ να πραγματοποιεί παθιασμένα προσευχή, με αποτέλεσμα να γίνει μέσα σε λίγα λεπτά viral.
«Ακούω έναν ήχο νίκης. Ο Κύριος λέει ότι έχει τελειώσει. Γιατί ακούω, νίκη, νίκη, νίκη!. Οι άγγελοι αποστέλλονται τώρα».
Και μετά έγινε ακόμα πιο παράξενο. «Άγγελοι έχουν αποσταλεί από την Αφρική αυτή τη στιγμή. Έρχονται εδώ, στο όνομα του Ιησού». Συνεχίζει να μιλάει στα Λατινικά και επαναλαμβάνει «ακούω τον ήχο της νίκης» πολλές φορές στο βίντεο.
Και η… ελληνική έκδοση:
- Σεισμός στο Άγιον Όρος – «Θέλει προσοχή αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας» – Τι λένε οι σεισμολόγοι
- Μάικ Τζέιμς: «Η αποχώρηση του Σπανούλη μας ξύπνησε…» (pic)
- ΗΠΑ: Η μεταστροφή σε «διαιτητή του χάους» – Καταστρέφοντας οικονομικά φίλους και εχθρούς
- NYT: Το Ισραήλ επιταχύνει τα πλήγματα στο Ιράν για να προλάβει την εκεχειρία Τραμπ
- Το Μουντιάλ του 2026 απειλεί να γίνει το πιο ρυπογόνο στην ιστορία
- Αποκάλυψη: Πώς έφτασε να κοστίσει πάνω από 1,6 εκατ. ευρώ η αίθουσα της δίκης των Τεμπών


