Προεδρικές εκλογές ΗΠΑ : Το επιτελείο Τραμπ ζητά να σταματήσει η καταμέτρηση των ψήφων στο Μίσιγκαν
Ο Τζο Μπάιντεν διατηρεί μέχρι στιγμής μκρό προβάδισμα στο Μίσιγκαν, αλλά ακόμα μένει να καταμετρηθούν αρκετές ψήφοι.
Μετά το αίτημα για επανακαταμέτρηση των ψήφων στο Ουισκόνσιν, το επιτελείο του Ντόναλν Τραμπ κατέθεσε αγωγή για να σταματήσει η καταμέτρηση των ψήφων στην κρίσιμη πολιτεία του Μίσιγκαν.
Ο επικεφαλής της καμπάνιας του Τραμπ, Μπιλ Στέπιεν, ανακοίνωσε:
«Η καμπάνια του προέδρου Τραμπ δεν έχει πλήρη πρόσβαση σε πολλές τοποθεσίες καταμέτρηση για να παρακολουθήσει τη διαδικασία της καταμέτρησης των ψήφων, όπως προβλέπει ο νόμος του Μίσιγκαν. Καταθέσαμε σήμερα προσφυγή στο Δικαστήριο του Μίσιγκαν για να σταματήσει η καταμέτρηση μέχρι το επιτελείο μας αποκτήσει πλήρης πρόσβαση στη διαδικασία καταμέτρησης».
«Ζητούμε επίσης να επανεξεταστούν αυτές οι ψήφοι οι οποίες ανοίχθηκαν και καταμετρήθηκαν όσο το επιτελείο μας δεν είχε πρόσβαση. Ο πρόεδρος Τραμπ έχει δεσμευτεί ότι όλες οι νόμιμες ψήφοι θα καταμετρηθούν στο Μίσιγκαν και αλλού».
Ο Τζο Μπάιντεν διατηρεί μέχρι στιγμής μκρό προβάδισμα στο Μίσιγκαν, αλλά ακόμα μένει να καταμετρηθούν αρκετές ψήφοι.
- Τέλος χρόνου για τα Airbnb – Μέχρι 28 Φεβρουαρίου οι διορθώσεις στις δηλώσεις
- Κεντέν Ντεράνκ: Ο θάνατος του ακροδεξιού αντικείμενο εκμετάλλευσης με στόχο να στιγματιστεί η γαλλική αριστερά
- Συνταγή: Πορτοκαλόπιτα με γιαούρτι
- Εικόνες αποκάλυψης στον Έβρο: Πλημμύρισε ο κάμπος των Λαβάρων – Τα νερά απειλούν οικισμούς, ήχησε το 112
- Τραμπ :Δεν θα αφήσω το Ιράν, τον υπ’ αριθμόν έναν τρομοκράτη να αποκτήσει πυρηνικά
- Σχέσεις: Η ιδιαίτερη τάση στον τρόπο με τον οποίο διαλέγουμε σύντροφο


