Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τη νικηφόρα πορεία του στην Α1 Πόλο Γυναικών καθώς νίκησε με 17-7 τη Γλυφάδα στο «Παπαστράτειο» στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.
Οι «ερυθρόλευκες» ήταν καλύτερες από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα και πήραν την τέταρτη νίκη τους σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Το επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Χάρη Παυλίδη είναι το μεσημέρι της Κυριακής (01/11, 12:00) στην εντός έδρας εξ αναβολής αναμέτρηση κόντρα στον Ν.Ο. Ρεθύμνου για την 3η αγωνιστική.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Η Μπαρτσελόνα, έστω και... αγχωτικά κατάφερε να επικρατήσει στην έδρα της Ρασίνγκ Σανταντέρ με 2-0 κι έτσι προκρίθηκε στα προημιτελικά του Copa Del Rey.
Η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Μόναχο από τη Μπάγερν με 85-78 και τις νίκες των Μονακό, Μακάμπι, Ερυθρού Αστέρα, Μπασκόνια και Βίρτους Μπολόνια.