
Ελληνικό ΥΠΕΞ : Καταδικάζει την επίθεση στον ορθόδοξο ιερέα στη Λιόν
Την επίθεση εναντίον Ορθοδόξου ιερέα, ελληνικής καταγωγής, πλησίον του Ιερού Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Λυών της Γαλλίας, καταδικάζει το υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο βρίσκεται σε επαφή με τις γαλλικές αρχές
Την επίθεση εναντίον Ορθοδόξου ιερέα, ελληνικής καταγωγής, πλησίον του Ιερού Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Λιόν της Γαλλίας, καταδικάζει το υπουργείο Εξωτερικών.
Επίσης, το υπουργείο Εξωτερικών ενημερώνει πως βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες γαλλικές αρχές.
«Καταδικάζουμε την επίθεση εναντίον Ορθοδόξου Ιερέα Ελληνικής καταγωγής πλησίον του Ιερού Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Λιόν της Γαλλίας.
Το Υπουργείο Εξωτερικών βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες Γαλλικές αρχές» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών.
Καταδικάζουμε την επίθεση εναντίον Ορθοδόξου Ιερέα Ελληνικής καταγωγής πλησίον του Ιερού Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Λυών της Γαλλίας.
Το @GreeceMFA βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες Γαλλικές αρχές
Ανακοίνωση ➡️ https://t.co/7Zx0w9KF3h
— Υπουργείο Εξωτερικών (@GreeceMFA) October 31, 2020
- Γιάγια Τουρέ ή Ιγκόρ Μπίσκαν το δίλημμα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας
- LIVE: Τσέλσι – Τότεναμ
- Wall Street Journal: Οι ΗΠΑ κατέσχεσαν ιρανικό τάνκερ στον Ινδικό Ωκεανό
- Λιπάσματα: Το νέο σχέδιο δράσης της Κομισιόν
- PS2: Κίνα και Ρωσία γράφουν ξανά τον ενεργειακό χάρτη – Το «Big Deal» που προωθούν Πούτιν και Σι
- «Η πρώτη επιλογή στο Μουντιάλ θα είναι ο Νόιερ»




