Κοροναϊός : Έκτακτη ενημέρωση από Χαρδαλιά το απόγευμα για Θεσσαλονίκη, Ροδόπη και Λάρισα
Έκτακτη ενημέρωση για τα νέα μέτρα στην Θεσσαλονίκη, Ροδόπη, Λάρισα αναμένεται το απόγευμα στις 17.00 από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.
Έκτακτη ενημέρωση για τα νέα μέτρα στην Θεσσαλονίκη, Ροδόπη, Λάρισα αναμένεται το απόγευμα στις 17.00 από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.
Νωρίτερα ο πρωθυπουργός προανήγγειλε ότι αύριο θα ανακοινώσει μέτρα για την αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος κοροναϊού.
Πρέπει όπως και στην πρώτη φάση όπου πήραμε μέτρα νωρίς, να λάβουμε ξανά και πιο έγκαιρα από άλλες ευρωπαϊκές χώρες αυστηρότερα μέτρα ώστε να προλάβουμε τα χειρότερα, να σώσουμε ανθρώπινες ζωές και να μειώσουμε την πίεση η οποία ασκείται στο σύστημα υγείας. Αύριο θα ανακοινώσω ένα νέο σχέδιο δράσης διάρκειας ενός μήνα» ανέφερε.
«Θα ξαναπώ ότι ο στόχος μας παραμένει η αποφυγή ενός καθολικού lockdown για αυτό και θα προχωρήσουμε σε μια περαιτέρω ενίσχυση των στοχευμένων περιορισμών. Μια πολιτική η οποία όμως πρέπει να εφαρμοστεί με τρόπο απόλυτο» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.
- Νέα τεράστια ευκαιρία του Ολυμπιακού με Ελ Κααμπί (vid)
- Καρδίτσα: Αυτό είναι το μαχαίρι της άγριας δολοφονίας του τραγουδιστή – Και δεύτερη σύλληψη από τις Αρχές
- Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι 0-2: Πήραν το Carabao Cup οι Πολίτες – Μοιραίος ο Κέπα για τους Κανονιέρηδες
- Νέα απόκρουση του Βενετικίδη, σε λόμπα του Ποντένσε (vid)
- Σπουδαία ευκαιρία των «ερυθρόλευκων» με Ταρέμι (vid)
- Μέση Ανατολή: Θα τινάξει στον αέρα την παγκόσμια οικονομία η κρίση;


