Κοροναϊός : Δραματική αύξηση στις νοσηλείες το τελευταίο 10ήμερο
Ενδεικτικά είναι τα στοιχεία από το ΑΧΕΠΑ, όπου οι νοσηλείες λόγω κοροναϊού έχουν αυξηθεί κατά 350% τις τελευταίες 10 ημέρες
Δύσκολες είναι οι ώρες που περνούν για τα νοσοκομεία της χώρας, την ώρα που τα κρούσματα αυξάνονται ραγδαίως.
Λίγο πριν το «κόκκινο» βρίσκεται η Θεσσαλονίκη, καθώς έχουν αυξηθεί σε σημαντικό βαθμό οι νοσηλείες λόγω Covid στα νοσοκομεία της πόλης.
Ενδεικτικά τα στοιχεία από το ΑΧΕΠΑ, όπου οι νοσηλείες λόγω κοροναϊού έχουν αυξηθεί κατά 350% τις τελευταίες 10 ημέρες, ενώ υπάρχει μείωση κατά 40% των προγραμματισμένων χειρουργείων. Παράλληλα, στο «Παπανικολάου» όπου στη ΜΕΘ παρατηρείται αύξηση 100% των ασθενών που νοσηλεύονται εκεί.
Για το λόγο αυτό, το νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» θα μετατραπεί σε νοσοκομείο αναφοράς για τον κοροναϊό.
Την ίδια ώρα στην Αθήνα, οι ασθενείς που χρειάζεται να νοσηλευτούν αυξάνονται, ενώ δεκάδες είναι καθημερινά τα ύποπτα κρούσματα που φτάνουν στα νοσοκομεία για εξέταση.
- Κατερίνα Καινούργιου: Οι πρώτες φωτογραφίες με την κόρη της μετά το εξιτήριο
- «Φρένο» σε νέα airbnb σε Χερσόνησο, Μάλια, Νέα Κυδωνία
- Συγκινητική ανάρτηση του Ντόρσεϊ για τον γιο του: «Μου ζήτησες 40, θα κρατήσω την υπόσχεσή μου!» (vids)
- Μετέωρα: Βίντεο σοκ από την πτώση 65χρονης στο κενό
- Bαρομετρικό χαμηλό για τον Τσιτσιπά: Το αρνητικό 12άμηνο, η καθίζηση και το άδηλο μέλλον (vids)
- «Girls & Boys» με τη Νατάσα Εξηνταβελώνη: Για δεύτερη χρονιά στην Αθήνα
- Κορυφώνεται η έξοδος του Πάσχα από τα λιμάνια – Β. Κικίλιας: «Με ασφάλεια και τάξη θα ταξιδέψουμε και θα επιστρέψουμε»
- Ιράκ: Ελεύθερη η αμερικανίδα δημοσιογράφος Σέλι Κίτελσον
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442