Χρυσή Αυγή : Ύβρεις κατά πάντων από τους καταδικασθέντες μέσα από την κλούβα
Χυδαίοι χαρακτηρισμοί από τους χρυσαυγίτες κατά της προέδρου της δίκης Μ. Λεπενιώτη, της ΝΔ και των ΜΜΕ.
Αργά το μεσημέρι της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η μεταγωγή των μελών της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής από τη ΓΑΔΑ.
Με χειροπέδες στα χέρια, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης και τα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής επιβιβάστηκαν σε βαν και λεωφορεία της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να μεταφερθούν σε διάφορα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας.
Έξω από τη ΓΑΔΑ είχαν συγκεντρωθεί μερικές δεκάδες αμετανόητοι οπαδοί της Χρυσής Αυγής προκειμένου να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στους καταδικασθέντες. Ανάμεσα τους η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, και η κόρη τους Ουρανία.
Οι Χρυσαυγίτες μέσα από την κλούβα της ΕΛ.ΑΣ εκτόξευαν χυδαίες ύβρεις για την πρόεδρο του δικαστηρίου που τους καταδίκασε, την κυρία Μαρία Λεπενιώτη, κατά της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και για τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο και κατέγραφαν την μεταγωγή τους προς τα σωφρονιστικά καταστήματα.
Υπενθυμίζεται ότι και χθες η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανία, έκανε σόου κατά την παράδοση του πατέρα της.
Δείτε το βίντεο:
- Πότε είναι η κλήρωση των play offs και play outs της Super League
- Βουλή: Άγρια επίθεση Λυμπερόπουλου σε Κυρανάκη για τα ταξί – «Εφαρμόζει χουντικές απόψεις στον κλάδο μου»
- UNI-PHARMA και InterMed πιστοποιήθηκαν ως Top Employers για τέταρτη συνεχή χρονιά
- Μπιενάλε: Η EE δεν θέλει τη Ρωσία και οι καλλιτέχνες το Ισραήλ
- Ολυμπιακός – Παλαιό Φάληρο 24-7: Άνετη νίκη πριν τη Μπρέσια για τους «ερυθρόλευκους»
- Βενζίνη: Πάνω από 2 ευρώ στην Αττική και με πλαφόν





