Πογιάτος κατά Αλαφούζου : «Δεν έκανε υπομονή»
O Ισπανός προπονητής αποχαιρέτησε το «τριφύλλι», κάνοντας λόγω για έλλειψη υπομονής της διοίκησης.
O Ντάνι Πογιάτος αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, με τον Ισπανό προπονητή να στρέφεται εναντίον του Γιάννη Αλαφούζου στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του.
Ο 42χρονος τεχνικός είπε… αντίο στο «τριφύλλι» και έκανε λόγο για έλλειψη υπομονής από την διοίκηση, παρότι του είχε ανατεθεί η δημιουργία ενός νέου Παναθηναϊκού.
Αναλυτικά το μήνυμά του στα social media:
«Αυτές οι μέρες ήταν πολύ δύσκολες για μένα, αλλά θέλω να αποχαιρετήσω το κλαμπ και τον κόσμο του. Ανέλαβα αυτό το πρότζεκτ με μεγαλή φιλοδοξία. Ήθελα να βοηθήσω να χτίσουμε ένα μέλλον γι΄ αυτό το τεράστιο κλαμπ.
Είναι κρίμα η έλλειψη υπομονής από μία διοίκηση, η οποία μου ανέθεσε τη δημιουργία ενός νέου Παναθηναϊκού. Αυτό που μένει είναι να πω ευχαριστώ σε όλους όσους πίστεψαν σε μένα. Στους παίκτες, και σίγουρα στους οπαδούς.
Οι καλύτερες ευχές μου και η συγνώμη μου στους οπαδούς, αν δεν καταλάβαιναν τις αποφάσεις μου, αλλά πρέπει να ξέρουν ότι τα έκανα όλα για το καλό της ομάδας. Εύχομαι τα καλύτερα γι΄ αυτή τη σεζόν και πάντα μπορείτε να υπολογίζετε στη στήριξη και την αγάπη μου».
- Super League: Τι ισχύει με τις ισοβαθμίες στα play-οff
- Οι πληρωμές από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 27 Μαρτίου
- O Ντόναλντ Ντακ και η ενεργειακή κρίση: Τι μας δίδαξαν τα Μίκυ Μάους για όσα συμβαίνουν σήμερα
- «Το Τάμα» με τον Γιώργο Χριστοδούλου για 10 παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο
- Λονδίνο: Εμπρηστική επίθεση σε κτίριο εβραϊκής οργάνωσης – Έβαλαν φωτιά σε τρία ασθενοφόρα
- Αρκάς: Η καλημέρα της Δευτέρας και της άνοιξης

