Ακόμη ένα μετάλλιο πρόσθεσαν στην πλούσια συλλογή τους, οι Χριστίνα Μπούρμπου και Μαρία Κυρίδου. Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες της κωπηλασίας, κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στην δίκωπο άνευ πηδαλιούχου, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που φιλοξενείται στο Πόζναν της Πολωνίας.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε το πλήρωμα από την Ρουμανία, καθώς οι Αντριάνα Αλινκάϊ και Γιουλιάνα Μπους, πήραν από την αρχή τα ηνία της κούρσας και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στις αντιπάλους τους. Το αργυρό μετάλλιο «πήγε» στην Ισπανία, αφού οι Αϊνα Θιντ και Βιρχινία Ντιας Ρίβας, τερμάτισαν σχεόν 1,5 δευτερόλεπτο ταχύτερα από το ελληνικό πλήρωμα.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα στην κατάμεστη Πούσκας Αρένα με τα «βλέμματα» να είναι στραμμένα στον αστέρα της Λίβερπουλ Ντομινίκ Σομποσλάι που αποθεώνεται από τους συμπατριώτες του.
Η ελληνική άμυνα δεν απομάκρυνε σε ένα κόρνερ των Γερμανών κι έτσι ο Ελ Μάλα βρήκε την ευκαιρία να κάνει το 1-0 για τη Γερμανία μόλις στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης με σκόρερ τον Ελ Μάλα.