Επίθεση αγνώστων στο γραφείο του πρύτανη του ΕΜΠ στην Πολυτεχνειούπολη
Σύμφωνα με την αστυνομία, λίγο πριν από τις 10:30, ομάδα ατόμων εισέβαλε ξαφνικά στο γραφείο του πρύτανη και προκάλεσε φθορές
Εκτεταμένες φθορές προκάλεσε ομάδα ατόμων που εισέβαλε στο γραφείο του πρύτανη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείο, Ανδρέα Μπουντουβή, στην Πολυτεχνειούπολη, χωρίς ωστόσο ο πρύτανης να βρίσκεται εκεί την ώρα του συμβάντος.
Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, ομάδα 10 έως 15 ατόμων μπήκαν ξαφνικά στο γραφείο του πρύτανη, έριξαν μπογιές και πέταξαν φέιγ βολάν που έγραφαν «Κάτω τα χέρια από το κτίριο Γκίνη και το κάτω Πολυτεχνείο», ισχυριζόμενοι ότι η δράση τους αποτελεί «πολιτική παρέμβαση».
Αυτή την ώρα, γίνεται εκτίμηση των ζημιών που προκλήθηκαν, με πηγές να αναφέρουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «μέσα σε τρία το πολύ λεπτά προκλήθηκαν εκτεταμένες φθορές», ενώ ο κ. Μπουντουβής παραμένει στον χώρο, μαζί με το προσωπικό του γραφείου του.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αποκαρδιωτικά στοιχεία για την παιδική θνησιμότητα – 4,9 εκατομμύρια παιδιά κάτω των 5 ετών πέθαναν το 2024
- Καμπανάκι από τον ΥΠΕΞ του Ιράν: «Το κύμα των παγκόσμιων επιπτώσεων μόλις ξεκίνησε και θα τους πλήξει όλους»
- Όχι μόνο για την εμφάνιση: Το κίνητρο των γυναικών για να συνεχίσουν την άσκηση
- Αλλάζει ο καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Πού θα έχουμε έντονα φαινόμενα
- Κληρονομιές: Αξιοποίηση ακινήτων και περιουσιακών στοιχείων – Όλες οι αλλαγές
- Πώς οι λόγιοι της Αλεξάνδρειας προσπαθούσαν να χαρτογραφήσουν τους μύθους της αρχαίας Ελλάδας


