Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δίκη Χρυσής Αυγής : Εμμένω στην πρότασή μου λέει η Εισαγγελέας - Τι αναφέρει για τα ελαφρυντικά

Δίκη Χρυσής Αυγής : Εμμένω στην πρότασή μου λέει η Εισαγγελέας – Τι αναφέρει για τα ελαφρυντικά

Τη δική της απάντηση απέναντι στις αντιδράσεις των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής έδωσε η εισαγγελέας της έδρας Αδαμαντία Οικονόμου

Τη δική της απάντηση απέναντι στις αντιδράσεις των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής έδωσε η εισαγγελέας της έδρας Αδαμαντία Οικονόμου ,η οποία επανέλαβε ότι εμμένει στην πρότασή της επί της ουσίας της υπόθεσης για το κακούργημα της εγκληματικής οργάνωσης.

«Στη χθεσινή συνεδρίαση δέχτηκα σφοδρή επίθεση από τους συνηγόρους των κατηγορουμένων, παρά το γεγονός ότι η πρόταση μου ήταν απαλλακτική για την διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Άφησαν αιχμές περί λιγοψυχίας και αλλαγής πλεύσης. Για να μην υπάρχουν σκιές, Παραμένω πίστη στην πρόταση μου, στην οποία προέβη κατά συνείδηση με γνώμονα τους κανόνες δικαίου.

Ο εισαγγελέας ανεξάρτητα της προτάσής του οφείλει να λαμβάνει υπόψη την απόφαση, να την υιοθετεί και να προτείνει ανάλογα με αυτή.

Ήμουν υποχρεωμένη παρά την πρόταση μου να κάνω αυτή την εισήγηση» είπε η εισαγγελική λειτουργός.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τις αντιδράσεις των συνηγόρων, η εισαγγελέας της έδρας άλλαξε την πρόταση της, προτείνοντας την ελαφρυντική περίσταση του άρθρου 187 παρ 6, σόχι μόνο για τους 3 κατηγορούμενους, όπως έκανε αρχικά, αλλά σε όλους του κατηγορουμένους που κρίθηκαν ένοχοι για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και δεν κατηγορούνται για άλλο κακούργημα.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024