Κοροναϊός : Οι Βρυξέλλες προμηθεύονται 20.000 επιπλέον δόσεις remdesivir
Εκπρόσωπος της Κομισιόν σημείωσε ότι οι Βρυξέλλες είχαν συμφωνήσει με την Gilead την Παρασκευή για την προμήθεια σχεδόν 20.300 επιπρόσθετων δόσεων remdesivir για την θεραπεία περίπου 3.400 ασθενών.
Οι Βρυξέλλες συμφωνήσαν την Τετάρτη με την αμερικανική εταιρεία Gilead για προμήθεια περισσότερων από 20.000 επιπρόσθετων δόσεων του φαρμάκου της remdesivir, το οποίο χρησιμοποιείται για την θεραπεία της COVID-19, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστούν ελλείψεις του φαρμάκου αυτού σε ευρωπαϊκές χώρες.
Εκπρόσωπος της Κομισιόν σημείωσε ότι οι Βρυξέλλες είχαν συμφωνήσει με την Gilead την Παρασκευή για την προμήθεια σχεδόν 20.300 επιπρόσθετων δόσεων remdesivir για την θεραπεία περίπου 3.400 ασθενών.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατέβαλε 7 εκατομμύρια ευρώ για την προμήθεια των επιπρόσθετων δόσεων, διευκρίνισε το εκτελεστικό όργανο της ΕΕ, προσθέτοντας ότι στα τέλη του Ιουλίου είχε προμηθευτεί 30.000.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Δεν είχε πάει ούτε στην κηδεία της μητέρας του» – Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Ελένης Παπαδοπούλου
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ
- «Όσο με σέβεστε, θα σας σέβομαι»: Η Ιουλία Καλλιμάνη τοποθετείται για το περιστατικό στην πίστα
- Σομαλία: Συνεδριάζει το συμβούλιο εθνικής ασφάλειας – Οργή για την ισραηλινή αναγνώριση της Σομαλιλάνδης
- Ο Χάρι Κέιν κατονόμασε τα τρία πρόσωπα που βοήθησαν την καριέρα του
- Το ζήτημα δεν είναι τα ενέσιμα: Μήπως τα πορτρέτα του Vanity Fair από το επιτελείο Τραμπ προκάλεσαν τη λάθος συζήτηση;



