Ο Σέρβος νίκησε με ανατροπή 3-1 σετ τον Πάμπλο Καρένο Μπούστα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, όπου θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά.
Τον αντίπαλό του στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός έμαθε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Ο Ελληνας τενίστας το απόγευμα της Παρασκευής θα αντιμετωπίσει τον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο, Νόβακ Τζόκοβιτς, με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.
Ο Σέρβος επικράτησε με ανατροπή 3-1 σετ του Πάμπλο Καρένο Μπούστα και σφράγισε το μεγάλο ραντεβού με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης έχασε το πρώτο σετ από τον Ισπανό με 6-4, αλλά στη συνέχεια ανέβασε στροφές, κυριάρχησε στο κορτ και με 6-2, 6-3, 6-4 πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός.
Αυτή θα είναι η 7η φορά που θα τεθούν αντιμέτωποι ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Στέφανο Τσιτσιπά, με την προϊστορία να είναι μοιρασμένη (3-3). Ο Ελληνας τενίστας είχε κερδίσει τον Σέρβο το 2018 στο Τορόντο, το 2019 στη Σανγκάη και το 2020 στο Αμπου Ντάμπι.
Από την άλλη, ο Τζόκοβιτς είχε κερδίσει τον Στέφανο το 2019 στη Μαδρίτη, την ίδια χρονιά στο Παρίσι και φέτος στην αρχή της σεζόν στο Ντουμπάι. Το παιχνίδι στη Μαδρίτη είναι το μοναδικό ματς που έγινε σε χωμάτινη επιφάνεια, όπως είναι στο Ρολάν Γκαρός.
Η Μπαρτσελόνα είχε 4 δοκάρια και δύο ακυρωθέντα γκολ και η εξαιρετική Σοσιεδάδ τη νίκησε με 2-1, βάζοντας... φωτιά στην κορυφή στη La Liga! Στους 49 βαθμούς οι «Μπλαουγκράνα», στους 48 η Ρεάλ πλέον.
Ο Μπραχίμ Ντίας έχασε πέναλτι στο 90+24’ για το Μαρόκο, το παιχνίδι πήγε στην παράταση και εκεί ο Γκουεγιέ με γκολ στο 94’ έδωσε το τρόπαιο στην Σενεγάλη – Ηγετική εμφάνιση από τον Μανέ, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Ο Ράφα Μπενίτεθ απέδωσε την βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ στο ότι το δεύτερο γκολ… έκοψε τα πόδια των παικτών του, επειδή έχασαν την αυτοπεποίθησή τους