Η Πέτρα Κβίτοβα προσπέρασε το εμπόδιο της Λάουρα Σίγκεμουντ και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Roland Garros.
Η Τσέχα πήρε τη νίκη με 6-3, 6-3 σε έναν αγώνα που είχε διάρκεια 1 ώρας και 20 λεπτών. Μάλιστα προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια.
Η τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί στα ημιτελικά ήταν το 2012 κόντρα στη Μαρία Σαράποβα από την οποία και ηττήθηκε.
Οι συνολικοί πόντοι στον αγώνα ήταν 61-41. Η Κβίτοβα είχε 22 winners, 15 αβίαστα και 5/10 break point. Από την πλευρά της η Σίγκεμουντ είχε 12 winners, 20 αβίαστα και 2/5 break point.
Στην ημιτελική φάση η τενίστρια από την Τσεχία θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα της Κένιν με την Κόλινς.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα στην κατάμεστη Πούσκας Αρένα με τα «βλέμματα» να είναι στραμμένα στον αστέρα της Λίβερπουλ Ντομινίκ Σομποσλάι που αποθεώνεται από τους συμπατριώτες του.
Η ελληνική άμυνα δεν απομάκρυνε σε ένα κόρνερ των Γερμανών κι έτσι ο Ελ Μάλα βρήκε την ευκαιρία να κάνει το 1-0 για τη Γερμανία μόλις στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης με σκόρερ τον Ελ Μάλα.