Ο Απτόσογλου το έχει ξανακάνει στον Ολυμπιακό

Ο Απτόσογλου το έχει ξανακάνει στον Ολυμπιακό

Ο Ιορδάνης Απτόσογλου, πρωτοπαλίκαρο της «εξυγίανσης», φαίνεται πως έχει... μανία με τα ανύπαρκτα οφσάιντ εις βάρος του Ολυμπιακού. Είτε είναι βοηθός είτε είναι στο VAR, όπως συνέβη στους «Ζωσιμάδες»

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» για την τέταρτη αγωνιστική και άφησε τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ή, για την ακρίβεια, οι διαιτητές και κυρίως το VAR τού στέρησαν δυο βαθμούς.

Ο ρέφερι Καραντώνης και η συνδρομή του VAR «ανακάλυψαν» οφσάιντ στον Ελ Αραμπί στο 91′, πριν από το γκολ του Χασάν, που ουσιαστικά έδινε ένα πολύτιμο τρίποντο στους Πειραιώτες.

Ύστερα από συζητήσεις επί συζητήσεων επί πέντε λεπτά και έπειτα από πολλή… σκέψη στην αίθουσα του VAR αποφάσισαν να ακυρώσουν το τέρμα του Αιγύπτιου για οφσάιντ.

Ένα ανύπαρκτο οφσάιντ, καθώς, όπως κι αν δει κανείς τη φάση, ακόμα και με τη γραμμή αντιλαμβάνεται ότι είναι πεντακάθαρη η φάση.

Όμως, φαίνεται υπάρχει εξήγηση…

Στην ομάδα του VAR στο Μαρούσι είχε οριστεί ως AVAR ο Ιορδάνης Απτόσογλου.

Και όπως έχει συνηθίσει στα χρόνια της «εξυγίανσης», δεν πετυχαίνει οφσάιντ του Ολυμπιακού.

Το έχει ξανακάνει, βλέπετε, αφού, πέρα από το πεντακάθαρο γκολ που ακύρωσαν χθες με τον Κωνσταντίνο Κοτσάνη στη φάση του 91ου λεπτού στα Γιάννενα, ήταν παρών και σε άλλες «ανακαλύψεις» κατά των Ερυθρόλευκων.

Το πιο χαρακτηριστικό ωστόσο από όλα είναι στο Αγρίνιο, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό, στις 7 Απριλίου 2019, όπου ο βοηθός τότε Ιορδάνης Απτόσογλου στο 32’ κόβει με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Ομάρ και ακυρώνει κανονικό γκολ του Ολυμπιακού.

Δεκαοκτώ μήνες μετά στους «Ζωσιμάδες» δεν πέτυχε οφσάιντ από άλλο… πόστο και πάλι κατά των Πειραιωτών, στερώντας από τον Ολυμπιακό δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για το πρωτάθλημα.

Το ανύπαρκτο οφσάιντ που έδωσε ο Απτόσογλου στο ματς με τον Παναιτωλικό το 2019: 

Το ανύπαρκτο οφσάιντ που έδωσε ο Απτόσογλου ως AVAR στο χθεσινό ματς με τον ΠΑΣ: 

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Πτώση από γκρεμό του Mr Mango: Όλα έδειχναν ότι ο κακομαθημένος γιος ήταν ο ένοχος – Επιβεβαιώθηκε

Η πτώση στον γκρεμό του Mr Mango, η υπόθεση διαδοχής, ο «κακομαθημένος» γιος ως βασικός ύποπτος –Ο γρίφος του 5ου πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο έληξε με τη σύλληψη του Τζόναθαν Άντιτς.

Έφη Αλεβίζου
Έφη Αλεβίζου

Επεισοδιακή άρση ασυλίας Κωνσταντοπούλου και κόντρα με Φλωρίδη – «Μόνο τα τσιράκια του, οι επίορκοι δικαστές με κατήγγειλαν»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για πολιτική σκοπιμότητα, χαρακτήρισε «επίορκους» τους δικαστές και εγκάλεσε τη διαδικασία, λέγοντας πως είναι επί της ουσίας άκυρη

Παναγιώτης Τζαννετάτος
Παναγιώτης Τζαννετάτος

Φάμελλος: Να αποτελέσει η ιστορική μνήμη και η αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων βάση της Ειρήνης

«Να πούμε ένα μεγάλο όχι στα εγκλήματα Γενοκτονίας που δυστυχώς επαναλαμβάνονται στη γειτονιά μας», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος

Σύνταξη

Πανελλαδικές 2026: Αυτά είναι εξεταστικά κέντρα των Ειδικών Μαθημάτων – Οδηγίες για τους υποψήφιους

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά το δελτίο εξεταζομένου και κατά προτίμηση και την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο.

Σύνταξη

Συνήγορος Σπίρτζη: Ο χειρισμός της υπόθεσης των υποκλοπών από τον Τζαβέλλα συνιστά παραδοχή

Η Αρτεμισία Παπαδάκη, συνήγορος του Χρήστου Σπίρτζη, τονίζει ότι υπάρχει επίσημη έγγραφη ενημέρωση ότι το αίτημα ανάσυρσης των υποκλοπών ανατέθηκε στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευάγγελο Μπακέλα

Σύνταξη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Exit mobile version