Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς : «Δεν υπάρχει οφσάιντ στο γκολ του Χασάν»

Μαρτίνς : «Δεν υπάρχει οφσάιντ στο γκολ του Χασάν»

Τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση του VAR να μην μετρήσει το γκολ του Χασάν, εξέφρασε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε στην κάμερα της Nova για το ακυρωθέν γκολ του Χασάν μετά από επέμβαση αρκετών λεπτών του VAR και τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε πως κακώς ακυρώθηκε το τέρμα του Αιγύπτιου επιθετικού στο 91ο λεπτό, αφού δεν υπάρχει παράβαση, τονίζοντας μάλιστα πως το χέρι δεν είναι οφσάιντ. Ακόμα ο Μαρτίνς αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του και δήλωσε πως δεν είχε κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν υπάρχει οφσάιντ. Το VAR μάλλον είδε το χέρι. Για το χέρι δεν μπορούμε να δώσουμε οφσάιντ», είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι με πάθος και ένταση και από τις δύο ομάδες, τα Γιάννινα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είχαμε πει ότι θα ήταν δύσκολο να περάσουμε από εδώ. Μπορεί να δημιουργήσει δυσκολίες σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Πολλές στιγμές μέσα στο παιχνίδι, δεν ήταν πάρα πολύ καλό από μέρους μας όμως γενικότερα ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, γεμάτο πάθος, ένταση και ψηλό ρυθμό».

Για τον ΠΑΣ: «Περίμενα ότι ο ΠΑΣ θα παίξει με αυτό τον τρόπο και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν έχω τίποτα να προσάψω στους παίκτες μου, έπαιξαν όπως έπρεπε. Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι από το γεγονός ότι δεν πήραμε τους 3 βαθμούς, η συμπεριφορά τους όμως, και ο τρόπος που αντιμετώπισαν τον αντίπαλο ήταν όπως έπρεπε. Η απογοήτευση είναι μόνο για το αποτέλεσμα».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο: «Ξεκινήσαμε με πάθος και ένταση, δεν είχαμε σχέση με τα πρώτα ημίχρονα των άλλων αγώνων. Ο ΠΑΣ όμως, ήταν άξιος αντίπαλος, μας δημιούργησε δυσκολίες, εμείς παλέψαμε, τα δώσαμε όλα, παίξαμε με την ψυχή μας, με πάθος, όπως έπρεπε. Τα Γιάννενα είναι ο λόγος που δεν καταφέραμε να πάρουμε πιο εύκολα ένα αποτέλεσμα αλλά και γιατί δεν μας άφησαν».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024