Πογιάτος σε παίκτες: «Ας τα βάλουν με εμένα»
Όλα όσα είπε ο Ντάνι Πογιάτος μετά τη νέα γκέλα του Παναθηναϊκού, κόντρα στη Λάρισα, και η αισιοδοξία του Ισπανού για τη συνέχεια.
Δύο παιχνίδια και μόλις ένας βαθμός είναι ο απολογισμός του Παναθηναϊκού στο ξεκίνημά του στη φετινή Super League. Κάτι που μόνο ικανοποιημένους δεν αφήνει τους «πράσινους» οι οποίοι με το καλημέρα χάνουν σημαντικό έδαφος στο πρωτάθλημα.
Με τη λήξη της αναμέτρησης στο Αλκαζάρ πάντως ο Ντάνι Πογιάτος μίλησε στους παίκτες του και θέλησε να τους ανεβάσει την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.
«Είναι ένα αποτέλεσμα, που όλους μας στενοχώρησε, αλλά συνεχίζουμε. Μην ανησυχείτε, θα πάνε όλα καλά, έχουμε δρόμο μπροστά μας» είπε, αρχικά, ο Πογιάτος.
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τώρα όλους θα μας κατηγορούν. Ας τα βάλουν με μένα, δεν με πειράζει. Είμαστε όλοι μαζί μία ομάδα, συνεχίζουμε και όλα θα πάνε καλά».
- Δίκη υποκλοπών: Τα e-mails που «καίνε» τον Σωτήρη Ντάλα για τη συνεργασία της Krikel με τους ισραηλινούς της Elbit Systems
- Η Σαβίνα Γιαννάτου και ο πιανίστας Σπύρος Μάνεσης συναντιούνται στο Theatre Of the No
- Κυρ. Μητσοτάκης: «Συννεφιασμένη» η επέτειος των 10 χρόνων αρχηγίας του στη ΝΔ, παρά τις θριαμβολογίες
- Η αντιπολιτική δεν μπορεί να είναι η απάντηση – γιατί τότε απλώς θα έχουμε Μητσοτάκη για πάντα
- Πρεμιέρα σήμερα για τις χειμερινές εκπτώσεις: Όσα πρέπει να ξέρετε
- Αρκάς: Η καλημέρα της Δευτέρας



