Προβληματίζουν ΕΛ.ΑΣ. και λοιμωξιολόγους τα πριβέ corona-party
Τις εικόνες από τα πριβέ πάρτι της Μυκόνου, όπου εκατοντάδες άτομα συνωστίζονταν στις βίλες του νησιού και διασκέδαζαν αγνοώντας τις συστάσεις των ειδικών, φοβούνται πως θα αντικρίσουν και στην Αττική οι επιτελείς της Ελληνικής Αστυνομίας.
Με την Αττική να βρίσκεται σταθερά στο κόκκινο, όσον αφορά στα κρούσματα κοροναϊού, στην Αστυνομία ανησυχούν ιδιαίτερα τα μυστικά πάρτυ σε διαμερίσματα όπου σε πολλές περιπτώσεις μαζεύονται ακόμη και 50 άτομα. Αυτά τα πάρτυ όμως δεν είναι εύκολο να εντοπιστούν με τους άνδρες της Αστυνομίας να σαρώνουν πλέον το διαδίκτυο για να εντοπίσουν τα ηλεκτρονικά καλέσματα.
Τις εικόνες από τα πριβέ πάρτι της Μυκόνου, όπου εκατοντάδες άτομα συνωστίζονταν στις βίλες του νησιού και διασκέδαζαν αγνοώντας τις συστάσεις των ειδικών, φοβούνται πως θα αντικρίσουν και στην Αττική οι επιτελείς της Ελληνικής Αστυνομίας.
Την περίοδο που στην Αττική δεν επιτρέπεται η συγκέντρωση περισσότερων από εννέα ατόμων σε κλειστούς χώρους παρατηρείται το φαινόμενο των ιδιωτικών συναθροίσεων δεκάδων ατόμων.
Στις περισσότερες περιπτώσεις μάλιστα δεν φορούν μάσκα oύτε κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις.
Η Αστυνομία όμως βρίσκεται μπροστά σε ένα αδιέξοδο, όπως αναφέρουν οι συνδικαλιστές του σώματος.
Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα οι διοργανωτές φαίνεται πως χρησιμοποιούν τα social media για να καλέσουν άτομα σε συγκεκριμένους χώρους όπου θα γίνουν τα πρίμε πάρτι.
Οι ειδικοί από την πλευρά τους κρούουν τον κώδωνα του κίνδυνου και καλούν τους πολίτες να ακολουθήσουν τις οδηγίες των επιστημόνων και να μην συνωστίζονται σε κλειστούς χώρους.
Οι πληροφορίες από την πλευρά των πολιτών για την αντιμετώπιση του φαινομένου αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρολό ενώ σύμφωνα με πηγές από την Κατεχάκη το σαββατοκύριακο παρατηρήθηκε αύξηση των καταγγελιών.
- Συνεχίζονται τα σενάρια για Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς – Τι αναφέρουν τα ΜΜΕ του εξωτερικού
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Σχεδιάζαμε μαζί να φύγει αλλά δεν πρόλαβε» – Συγκλονίζει η αδελφή της Βασιλικής
- Σελίν Ντιόν: 10 νέες συναυλίες στο Παρίσι λόγω της τεράστιας ζήτησης – Οι ημερονηνίες
- Αχτσιόγλου: Αυτοτελής η απόφαση να παραδώσω την έδρα – Να υπάρξει πόλος απέναντι στη δεξιά με δυνατότητα ευρύτερης συσπείρωσης
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της ιατρικής (Μέρος Γ’)
- Μιλένα Αποστολάκη: «Νέες υπέρογκες και αυθαίρετες αυξήσεις στα ασφάλιστρα υγείας με ευθύνη της κυβέρνησης»



