Επιστολή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην Πολιτεία για την Ευρωλίγκα
Όπως ο Ολυμπιακός, έτσι και το Τριφύλλι, απέστειλε επιστολή στην Πολιτεία, ζητώντας της να βοηθήσει στα ταξίδια της ομάδας και των αντιπάλων στους αγώνες της Euroleague
Πρώτα ο Ολυμπιακός, και τώρα ο Παναθηναϊκός. Το Τριφύλλι απέστειλε επιστολή στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, στο Υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας και στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για το υγειονομικό πρωτόκολλο της Ευρωλίγκας, καθώς από την 1η Οκτωβρίου ξεκινά με κάθε επισημότητα η διοργάνωση.
Ο Παναθηναϊκός ζήτησε την συνδρομή της Πολιτείας, για τα ταξίδια που θα χρειαστεί για τα παιχνίδια στο εξωτερικό, αλλά και τα ταξίδια των αντιπάλων του στην Ελλάδα.
Τέλος, η επιστολή βάζει στο βασικό της πλάνο την δημόσια υγεία, λόγω της πανδημίας του Covid-19.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» στο 87′, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 2-1 στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και πλέον πήγε στο +7 από τη Ρεάλ,η οποία νωρίτερα ηττήθηκε με 2-1 στη Μαγιόρκα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.