
Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησε την γειτόνισσά του με καραμπίνα
Όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία, το περιστατικό συνέβη το πρωί της Πέμπτης, ύστερα από καβγά που προηγήθηκε ανάμεσα στον κατηγορούμενο και ζευγάρι γειτόνων του.
Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε σε περιοχή του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, όπου 75χρονος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και τραυμάτισε στο πόδι την 67χρονη γειτόνισσά του. Ο δράστης συνελήφθη, ενώ το θύμα διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία, το περιστατικό συνέβη το πρωί της Πέμπτης, ύστερα από καβγά που προηγήθηκε ανάμεσα στον κατηγορούμενο και ζευγάρι γειτόνων του.
Ο 75χρονος φέρεται να διατηρεί κτηνοτροφική μονάδα στην περιοχή και συχνά δημιουργούνται εντάσεις, για ασήμαντη αφορμή, με την 67χρονη και τον σύζυγό της. Εις βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πετρέλαιο: Η τιμή του WTI ανοίγει με ελαφριά άνοδο, αλλά κάτω από το φράγμα των 100 δολαρίων
- Ισραήλ: Σήμαναν σειρήνες συναγερμού λόγω εκτόξευσης ρουκετών από τον Λίβανο
- Ιράκ: Ρηματική διαμαρτυρία επέδωσαν οι ΗΠΑ στον ιρακινό πρεσβευτή
- Λίβανος: Νέα διαταγή του Ισραήλ για απομάκρυνση κατοίκων σε περιοχή όπου βρίσκεται ο δρόμος προς το αεροδρόμιο
- Ιράν: Να τηρηθεί η κατάπαυση του πυρός ζητά ο Βάντεφουλ από τον Αραγτσί
- Ιράν: Στάρμερ και Τραμπ συζήτησαν για τη ναυσιπλοΐα στα Στενά του Ορμούζ

