Κρούσμα κοροναϊού στην Εισαγγελία Πρωτοδικών
Για το κρούσμα ενημερώθηκε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ.
Κλειστό είναι από σήμερα το τμήμα εκτέλεσης ποινών της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, καθώς υπάλληλος στο Τμήμα Εκτέλεσης Ποινών βρέθηκε θετική σε κοροναϊό.
Για το κρούσμα ενημερώθηκε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Βαγγέλης Ιωαννίδης και αμέσως, σύμφωνα με πληροφορίες ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ αλλά και η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας, ενώ ήδη έχει γίνει απολύμανση στα συγκεκριμένα γραφεία και σήμερα το απόγευμα αναμένεται απολύμανση να γίνει σε όλο το κτήριο της εισαγγελίας.
Να σημειωθεί ότι στο τμήμα εκτέλεσης ποινών υπηρετούν 17 υπάλληλοι, οι οποίοι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υποβληθούν σε τεστ ανίχνευσης κοροναϊό.
Πάντως, σε λειτουργία παραμένει το τμήμα της εισαγγελίας που αφορά σε κρατούμενους, δηλαδή συλληφθέντες σε εκτέλεση δικαστικής απόφασης.
- Μινεσότα: Πράκτορες της ICE σέρνουν με τη βία γυναίκα έξω από το αυτοκίνητό της – «Είμαι ανάπηρη» φώναζε
- Η ελεύθερη πτώση των διεθνών διαιτητών με τον Λανουά στην ΚΕΔ
- ΣΥΡΙΖΑ: Επιτελικό χάος με το FIR Αθηνών και κυβερνητική ανευθυνότητα
- H υποψήφια της Eurovision Mikay αποκάλυψε ότι κατάγεται «και από την Ιταλία» και τραγουδάει «σε 8 γλώσσες»
- Λιακούλη: Η κυβέρνηση απέκρυψε επιστολή- κόλαφο της ΕΕ για την ευλογιά, που χαρακτηρίζει «υποχρεωτικό τον εμβολιασμό» – Ζητώ την παρέμβαση της Εισαγγελίας
- Λεβαδειακός – Κηφισιά 2-0: Ιστορική και πανάξια πρόκριση του Λεβαδειακού



