Κοροναϊός : Θετικοί δύο πρόσφυγες στο ΚΥΤ Σάμου
Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν φθάσει στο ΚΥΤ, προκειμένου να αποτρέψουν την έξοδο μεταναστών και προσφύγων από αυτό.
Θετικοί στον κοροναϊό διαγνώστηκαν δύο πρόσφυγες που διαμένουν στο ΚΥΤ Σάμου. Πρόκειται για μία γυναίκα από το Κονγκό κι ένα άνδρα από τη Γκάμπια.
Πλέον έχουν κινηθεί μονάδες του ΕΟΔΥ ώστε να ξεκινήσει η ιχνηλάτησή τους, ενώ και οι δύο έχουν απομονωθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν φθάσει στο ΚΥΤ, προκειμένου να αποτρέψουν την έξοδο μεταναστών και προσφύγων από αυτό.
Με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αναμένεται και στη Σάμο να ισχύσει ό,τι και σε άλλες δομές όπου εντοπίστηκαν θετικά κρούσματα, δηλαδή να ισχύσει ο υγειονομικός αποκλεισμός-καραντίνα της δομής για τις επόμενες 14 ημέρες.
Σε ανάρτησή του, ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, αναφέρει: «Αιτούμαστε από τη Πολιτεία την εφαρμογή όλων των απαραίτητων μέτρων για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Ως δήμος κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε συνεργασία με όλες τις Αρχές. Μένουμε ψύχραιμοι, ενωμένοι, ασφαλείς».
- «Ρυτιδιασμένα Όσκαρ» – Χάος, υστερία και λυγμοί στο πάρτι-φιάσκο του Vanity Fair
- Μαρκογιαννάκη: Ό,τι προσπαθεί η κυβέρνηση να κουκουλώσει στη Βουλή, αποκαλύπτεται μέσα στη δικαστική αίθουσα
- Προσοχή: Νέα απάτη με SMS για «επιστροφή χρημάτων» από τον ΕΟΠΥΥ
- Παραδοχή Βορίδη για παράνομες επιδοτήσεις αγροτών – «Το δικαστήριο κοιτάζει περίεργα μάρτυρες σαν τον Βάρρα»
- Τέλος στις βιντεοσκοπήσεις στη Βουλή βάζει ο Κακλαμάνης
- Οι οδηγίες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη ρεβάνς με την Μπέτις

