Φωτιά τώρα κοντά στο ΚΥΤ της Σάμου
Στο ΚΥΤ της Σάμου έχουν καταγραφεί δύο κρούσματα κοροναϊού και η δομή τέθηκε σήμερα σε υγειονομικό αποκλεισμό για δύο εβδομάδες.
Σε εξέλιξη βρίσκεται το βράδυ της Τρίτης μεγάλη φωτιά κοντά στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στο Βαθύ της Σάμου.
Η φωτιά έχει εκδηλωθεί στο λόφο, 200 – 300 μέτρα πιο πάνω από τη δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών.
Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα και προσπαθούν να οριοθετήσουν το μέτωπο πριν λάβει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις. Το έργο των πυροσβεστών συνδράμουν υδροφόρες του δήμου Ανατολικής Σάμου.
Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργο Στάντζος, ανέφερε στο in.gr ότι το ΚΥΤ δεν κινδυνεύει από την πυρκαγιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά είναι μακριά από σκηνές και πάνω στον λόφο δεν υπάρχει κανείς άλλος πέρα από τους άνδρες της Πυροσβεστικής.
Στο ΚΥΤ της Σάμου έχουν καταγραφεί δύο κρούσματα κοροναϊού και η δομή έχει τεθεί σε υγειονομικό αποκλεισμό για δύο εβδομάδες.
Δείτε εικόνα από τη φωτιά:
- «Ρυτιδιασμένα Όσκαρ» – Χάος, υστερία και λυγμοί στο πάρτι-φιάσκο του Vanity Fair
- Μαρκογιαννάκη: Ό,τι προσπαθεί η κυβέρνηση να κουκουλώσει στη Βουλή, αποκαλύπτεται μέσα στη δικαστική αίθουσα
- Προσοχή: Νέα απάτη με SMS για «επιστροφή χρημάτων» από τον ΕΟΠΥΥ
- Παραδοχή Βορίδη για παράνομες επιδοτήσεις αγροτών – «Το δικαστήριο κοιτάζει περίεργα μάρτυρες σαν τον Βάρρα»
- Τέλος στις βιντεοσκοπήσεις στη Βουλή βάζει ο Κακλαμάνης
- Οι οδηγίες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη ρεβάνς με την Μπέτις

