Κοροναϊός : Σταθεροποιείται ο αριθμός θανάτων και κρουσμάτων στη Βραζιλία
Η Βραζιλία κατέγραψε τις προηγούμενες 24 ώρες 415 θανάτους ασθενών εξαιτίας του κοροναϊού και 14.768 κρούσματα.
Το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας ανακοίνωσε χθες Κυριακή ότι τις προηγούμενες 24 ώρες καταγράφηκαν ακόμη 415 θάνατοι ασθενών εξαιτίας της Covid-19 και 14.768 επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.
Απολογισμός
Ο απολογισμός της πανδημίας του κοροναϊού στη χώρα ανέρχεται σε 131.625 νεκρούς, ενώ το σύνολο των μολύνσεων φτάνει πλέον τα 4.330.455 εκατομμύρια, σύμφωνα με τα δεδομένα του υπουργείου.
Σε απόλυτα μεγέθη, η Βραζιλία υφίσταται σε αριθμό κρουσμάτων το τρίτο βαρύτερο πλήγμα στον κόσμο από την πανδημία του κοροναϊού, πίσω από τις ΗΠΑ και την Ινδία, και καταμετρά τους περισσότερους θανάτους εξαιτίας του ιού παγκοσμίως, πίσω μόνο από τις ΗΠΑ.
Σταθεροποίηση
Ωστόσο, τις πρόσφατες εβδομάδες ο αριθμός των ημερήσιων κρουσμάτων και θανάτων έχει σταθεροποιηθεί στη γιγαντιαία λατινοαμερικάνικη χώρα των 212 εκατομμυρίων κατοίκων.
Πηγή: ΑΠΕ
- Τεχνητή νοημοσύνη στον στρατό – Το Πεντάγωνο συμφώνησε με την OpenAI μετά την άρνηση της Anthropic
- Σκότι Πίπεν: Δαχτυλίδια και το «όνειρο» της Βαρκελώνης βγαίνουν στο σφυρί
- Κικίλιας: 10 ελληνικά πλοία στον Περσικό Κόλπο με 85 Έλληνες ναυτικούς – Σε διαρκή εγρήγορση το υπ. Ναυτιλίας
- Γαλλία: Δηλώνει την ετοιμότητά της να υπερασπιστεί τις «συμμαχικές» χώρες του Κόλπου – «Λάθος» η εμπλοκή της Χεζμπολάχ
- Μπραντ Πιτ: Ποιο είναι το κορίτσι που υποδύεται την κόρη του και είναι αχώριστοι στην Ύδρα
- Το εμβόλιο του έρπητα ζωστήρα «ελιξίριο» ενάντια στη γήρανση




