Ωμές απειλές Ακάρ για την Κύπρο: Θα κάνουμε ό,τι και το 1974
Σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις, προχώρησε ο τούρκος Υπουργός Άμυνας, από τα Κατεχόμενα, βάζοντας στο στόχαστρό του την Κύπρο.
Σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις, προχώρησε ο τούρκος Υπουργός Άμυνας, από τα Κατεχόμενα, βάζοντας στο στόχαστρό του την Κύπρο.
Ο Χουλουσί Ακάρ, που βρίσκεται στα κατεχόμενα για την παρακολούθηση της κοινής τουρκικής-τ/κ άσκησης «Μεσογειακή θύελλα – 2020», προέβη σε ωμές απειλές κατά της Κύπρου.
«Για εμάς η Κύπρος αποτελεί εθνικό ζήτημα και γι’ αυτό είμαστε εδώ», είπε σύμφωνα με το sigmalive. «Όποια κι είναι η αποστολή μας, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ο,τιδήποτε για την ασφάλεια και την επιβίωση των Τ/Κ αδελφών μας στο ίδιο πνεύμα και ενθουσιασμό και στην ίδια βάση, που το κάναμε και το 1974», ανέφερε προκλητικά ο τούρκος υπουργός.
- Αγρότες: Όλα τα βλέμματα στη Νίκαια – Σε εξέλιξη το συντονιστικό των αγροτών
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Επ’ αόριστον δέσμευση των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων από την Ευρωπαϊκή Ένωση
- Volley League: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής
- Προσωπικό εστιατορίου τρολάρει τον CEO της Ryanair και τον χρεώνει για «επιπλέον χώρο για τα πόδια»
- Οι παγίδες με το επίδομα θέρμανσης: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές – Ποιοι θα το λάβουν
- Ο Στεφ Κάρι ευστοχεί από το… σπίτι του και τρελαίνει το ίντερνετ (vids)
