Τί άλλο θα ακούσουμε από τον Τραμπ : Παίρνει ουσίες ο Μπάιντεν για να εκφωνεί δημόσιες ομιλίες
Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε, χωρίς ακόμη μια φορά να προσφέρει καμία απόδειξη, πως ο Τζο Μπάιντεν ντοπάρεται για να δίνει δημόσιες ομιλίες.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, χωρίς ακόμη μια φορά να προσφέρει καμία απόδειξη για ισχυρισμό του, δήλωσε πως ο Τζο Μπάιντεν, ο δημοκρατικός αντίπαλός του στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, ντοπάρεται για να δίνει δημόσιες ομιλίες.
«Εμπλέκονται πιθανώς ουσίες»
«Νομίζω ότι ενδεχομένως εμπλέκονται πιθανώς ουσίες, αυτό ακούω», δήλωσε ο Τραμπ σε συνέντευξή του στο Fox News, που αναμένεται να μεταδοθεί ολόκληρη αργότερα σήμερα Σάββατο.
Ο Τραμπ, 74 ετών, προσπαθεί από καιρό να παρουσιάζει τον Μπάιντεν, 77 ετών, ως ξεμωραμένο, στο πλαίσιο της στρατηγικής της προεκλογικής του εκστρατείας.
Δεν ανησυχεί για βιαιοπραγίες
Ο ρεπουμπλικάνος πρόεδρος είπε επίσης ότι δεν ανησυχεί για βιαιοπραγίες την ημέρα των εκλογών.
«Θα τους σταματήσουμε πολύ γρήγορα, αν το κάνουν αυτό», είπε.
Πηγή: ΑΠΕ
- Ο χυμός πορτοκάλι κάνει καλό αλλά δεν λειτουργεί σε όλους το ίδιο
- Ο αριθμός 485 λέει την αλήθεια: Οι Δήμοι χτίζουν ευρωπαϊκά δίκτυα
- Καλύβια: Το ελληνικό FBI ψάχνει περισσότερα στοιχεία για το συμβόλαιο θανάτου
- ΠΟΥ: Στροφή στην παραδοσιακή ιατρική με έρευνα για την αποτελεσματικότητα
- Συνταγή: Λιγκουίνι με σάλτσα λεμονιού και πεκορίνο
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ επιβεβαιώνει «έρευνα» για πιθανούς θανάτους οφειλόμενους στα εμβόλια κατά της COVID






