Γιασικεβίτσιους: Η Μπαρτσελόνα είναι κάτι ιδιαίτερο για εμένα
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε μεταξύ άλλων για την πρόσληψή του στην Μπαρτσελόνα και για τη σεζόν που θα ακολουθήσει
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε σε συνέντευξή του για τον λόγο που έφυγε ως παίκτης από την Μπαρτσελόνα το 2003, την πρόσληψή του ως προπονητή των «μπλαουγκράνα» και την πολύ καλή σεζόν του με τη Ζαλγκίρις Κάουνας την περίοδο 2017-18.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα ως παίκτης το 2003: «Έφυγα διότι κάποιοι δεν αγάπησαν εμένα και τη δουλειά μου. Όταν συμβαίνει αυτό, σαν αθλητής πρέπει να ψάξεις αλλού».
Για τη συμφωνία του με τον καταλανικό σύλλογο: «Κατ’ αρχάς, έπρεπε να δούμε αν μπορούμε να δουλέψουμε μαζί. Όταν το συνειδητοποιήσαμε, φτάσαμε σε συμφωνία χωρίς να το καταλάβουμε».
Για την περίοδο 2017-18 με τη Ζαλγκίρις Κάουνας: «Τίποτα δεν μας ήρθε έτσι. Δεν γίνονται θαύματα. Είχαμε μεγάλο σεβασμό προς όλες τις ομάδες που παίξαμε. Δουλέψαμε σκληρά».
Για το αν πίστευε πως θα γινόταν προπονητής της Μπαρτσελόνα: «Όχι, δεν το πίστευα. Η Μπαρτσελόνα είναι σίγουρα κάτι ιδιαίτερο για εμένα».
Για τους Καλάθη, Ερτέλ, Χάνγκα και Μπολμάρο: «Οι γκαρντ πρέπει να σκέφτονται τους άλλους. Ως προπονητής θα προσπαθήσω να κάνω ό, τι μπορώ ώστε να τους βοηθήσω. Ελπίζω μέρα με τη μέρα να νιώσουν πιο άνετα και να βρουν τους εαυτούς τους».
- ΠΑΣΟΚ: «Βαριά εκτεθειμένη η κυβέρνηση μετά την απόφαση της Ευρωβουλής για τη Mercosur» λέει ο Τσουκαλάς
- To Siri της Apple μετενσαρκώνεται επιτέλους σε chatbot
- Βίντεο από τις προσπάθειες απεγκλωβισμού της 56χρονης που έχασε τη ζωή της στη Γλυφάδα – Συγκλονιστική μαρτυρία
- Κακοκαιρία: Ταλαιπωρία επιβατών της πτήσης Ζάκυνθος – Αθήνα – Έμειναν 97 λεπτά στον αέρα
- Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να γίνω ο μαύρος κύκνος» (vid)
- Κακλαμάνης για Βαλτογιάννη: «Απαράδεκτη η αναφορά βουλευτή στη χούντα – Έχει ορκιστεί στο Σύνταγμα»
