Λίγκα σε Μέσι: «Η ρήτρα υπάρχει και είναι απολύτως έγκυρη»
Αμέσως μετά την τοποθέτηση του πατέρα του Λιονέλ Μέσι ο οποίος ισχυρίστηκε πως δεν ισχύει η ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ και ο σταρ της Μπαρτσελόνα είναι ελεύθερος να βρει νέα ομάδα, η La Liga απάντησε τονίζοντας πως η ρήτρα υπάρχει και είναι απόλυτα έγκυρη
Νέο επεισόδιο στο σίριαλ Λιονέλ Μέσι. Αρχικά ο πατέρας του Αργεντινού τοποθετήθηκε νωρίτερα σήμερα επίσημα και ισχυρίστηκε πως δεν ισχύει η περιβόητη ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ ενώ λίγο αργότερα ήρθε ρεπορτάζ από το «TyC Sports» που ανέφερε ότι ο Μέσι θα παραμείνει τελικά και τη νέα σεζόν στην Μπαρτσελόνα, παρά τη διαμάχη του με τη διοίκηση.
Λίγη ώρα αργότερα, τοποθετήθηκε και η La Liga λέγοντας ξεκάθαρα πως και ρήτρα υπάρχει και είναι σε ισχύ. «Η ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ υπάρχει και είναι απολύτως έγκυρη, η ερμηνεία που έχουν κάνει σχετικά με την σύμβαση δεν είναι ακριβής και απέχει πολύ από την πραγματικότητα» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Λίγκας.
Πλέον μένει να δούμε αν θα έχουμε και νέο επεισόδιο και ποια θα είναι η αντίδραση της πλευράς Μέσι. Θα επιστρέψει τελικά στις προπονήσεις ή θα δώσει συνέχεια στην κόντρα του με τη διοίκηση ώστε να αποχωρήσει.
- Συμφωνία της Βάρκιζας: «Τη θεωρούσαν για επιτυχία και πίστευαν στην τήρησή της από δεξιούς και Εγγλέζους»
- Όταν οι νικητές αναγνωρίζουν ο ένας τον άλλον
- «Οι Αθώοι»: Τι θα δούμε στο νέο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Αθήνα: Κινηματογραφική καταδίωξη 16χρονου με κλεμμένη μοτοσυκλέτα – Τραυματίστηκε αστυνομικός
- Μια νύχτα μόνο: Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο
- Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος – Οι φωτογραφίες του Τζιμ Κέρτις για τα 57α γενέθλια της Τζένιφερ Άνιστον δηλώνουν συναίσθημα

