Συνάντηση Δένδια – Πάιατ : Στο επίκεντρο η τουρκική παραβατικότητα
«Εκτιμούμε ιδιαιτέρως την αποφασιστικότητα της Ελλάδας να βρει διπλωματικές λύσεις για τις εντάσεις της Ανατολικής Μεσογείου», ανέφερε ο κ. Πάιατ.
Οι εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο, με έμφαση στην τουρκική παραβατικότητα, βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης που είχε νωρίτερα σήμερα, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με τον Αμερικανό πρέσβη Τζέφρι Πάιατ.
Από την πλευρά του, ο Αμερικανός πρέσβης επεσήμανε πως χάρηκε που είδε τον κ. Δένδια πριν από το ταξίδι του στα Ηνωμένα Έθνη αύριο.
«Εκτιμούμε ιδιαιτέρως την αποφασιστικότητα της Ελλάδας να βρει διπλωματικές λύσεις για τις εντάσεις της Ανατολικής Μεσογείου. Όπως είπε και ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Πομπέο χθες «είναι ανώφελο να αυξάνεται η στρατιωτική ένταση στην περιοχή»», σημείωσε ο κ. Πάιατ σε σχετική ανάρτησή του στο twitter.
- Ουκρανία: «Επικίνδυνη και ανεξήγητη κλιμάκωση» χαρακτηρίζουν οι ΗΠΑ το ρωσικό πλήγμα με τον πύραυλο Ορέσνικ
- Fed: Τι κρύβεται πίσω από την ποινική έρευνα για τον Τζερόμ Πάουελ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Χάθηκαν στο μέτρημα
- Paramount: Στην αντεπίθεση με αγωγή κατά Warner Bros για τη συμφωνία με Netflix
- Χιόνια: Στην «κατάψυξη» η χώρα – Στα λευκά «ντύθηκαν» τα ορεινά – Δορυφορική εικόνα από το παγωμένο οροπέδιο Νευροκοπίου
- Η Μινεσότα μήνυσε την υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας –Μετά τον φόνο γυναίκας από πράκτορα της ICE


