
Πάτρα : Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση άτυπων προσφυγικών καταυλισμών
Συνολικα 450 πρόσφυγες μεταφέρονται με λεωφορεία από τους άτυπους καταυλισμούς της Ακτής Δυμαίων, σε δομές ελέγχου, εκτός Πατρών.
Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, για την εκκένωση άτυπων προσφυγικών καταυλισμών στις εγκαταστάσεις των πρώην εργοστασίων “ΑΒΕΞ’ και “ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ”.
Στους χώρους αυτούς, στην Ακτή Δυμαίων είχαν βρει προσωρινή στέγη δεκάδες πρόσφυγες, οι οποίοι κατά την επέμβαση της αστυνομίας εμφανίστηκαν συνεργάσιμοι.
Στην επιχείρηση, συμμετείχαν τουλάχιστον 380 Αστυνομικοι, 10 διμοιρίες ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ, Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών και ΥΜΕΤ, σύμφωνα με το tempo24.gr.
Συνολικα 450 πρόσφυγες μεταφέρονται με λεωφορεία από τους άτυπους καταυλισμούς της Ακτής Δυμαίων, σε δομές ελέγχου, εκτός Πατρών.
- Πώς ζυγίζει η ελληνική αγορά την εκεχειρία στη Μέση Ανατολή
- Το Ισραήλ σφυροκοπά το Λίβανο – Εκατοντάδες νεκροί και τραυματίες
- Ολυμπιακός: Η επίθεση-φωτιά, οι «κατοστάρες» και τα ιστορικά ρεκόρ που κυνηγάει
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι υπό όρους οι εφοριακοί που κατηγορούνται για «φακελάκια» – Τι είπαν στις απολογίες τους
- Ανακωχή: «Φιλάω το χέρι του Αχιλλέα, φονιά του γιου μου»
- Στον κόσμο του «6-7»: Τι σημαίνει το meme που λατρεύει η Gen Alpha και δεν καταλαβαίνουν οι γονείς




