
Πάτρα : Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση άτυπων προσφυγικών καταυλισμών
Συνολικα 450 πρόσφυγες μεταφέρονται με λεωφορεία από τους άτυπους καταυλισμούς της Ακτής Δυμαίων, σε δομές ελέγχου, εκτός Πατρών.
Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, για την εκκένωση άτυπων προσφυγικών καταυλισμών στις εγκαταστάσεις των πρώην εργοστασίων «ΑΒΕΞ’ και «ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ».
Στους χώρους αυτούς, στην Ακτή Δυμαίων είχαν βρει προσωρινή στέγη δεκάδες πρόσφυγες, οι οποίοι κατά την επέμβαση της αστυνομίας εμφανίστηκαν συνεργάσιμοι.
Στην επιχείρηση, συμμετείχαν τουλάχιστον 380 Αστυνομικοι, 10 διμοιρίες ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ, Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών και ΥΜΕΤ, σύμφωνα με το tempo24.gr.
Συνολικα 450 πρόσφυγες μεταφέρονται με λεωφορεία από τους άτυπους καταυλισμούς της Ακτής Δυμαίων, σε δομές ελέγχου, εκτός Πατρών.
- Λάρισα: Νεκρές βρέθηκαν δύο αδελφές μέσα σε διαμέρισμα
- Πρόκληση Ακάρ για την Κύπρο: Όσοι κάνουν όνειρα για Πάσχα… θα ζήσουν το τελευταίο τους
- «Ένα παγκόσμιο σύμβολο στη γενέτειρά του»
- Πανδημία με κοινωνικό στίγμα η παχυσαρκία
- Πάσχα: Τι ισχύει για τις αργίες – Πώς αμείβονται
- Monsieur Minimal, εξέλιξη κι ένας διαφορετικός Μουσικός Δείπνος




