Κοροναϊός : Μηχανοκίνητη πορεία στα Χανιά ενάντια στα περιοριστικά μέτρα και την χρήση μάσκας
Περίπου 100 οχήματα συμμετείχαν στην πορεία με αυτοκίνητα και μηχανάκια που έγινε στα Χανιά ενάντια στα περιοριστικά μέτρα για τον κοροναϊό και την χρήση μάσκας.
Την αντίθεσή τους στα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί στα Χανιά για τον κοροναϊό, αλλά και τη χρήση μάσκας εξέφρασαν περίπου 200 άτομα το πρωί της Δευτέρας.
Πάνω από 100 οχήματα, μηχανάκια και αυτοκίνητα συμμετείχαν στη μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας που οργανώθηκε από την ομάδα «Ελεύθερα Σκεπτόμενοι Πολίτες Χανίων» και αφετηρία είχε τον κόμβο Μουρνιών.
Στην κεφαλή της υπήρχε ένα φορτηγό που στην καρότσα του είχε τοπικούς μουσικούς.
Σύμφωνα με το zarpanews, η πορεία πέρασε από κεντρικά σημεία των Χανίων, μεταξύ των οποίων η Πλατεία Δικαστηρίων και η Πλατεία Δημοτικής Αγοράς, ενώ ολοκληρώθηκε στη Λεωφόρο Καζαντζάκη.
- Μητσοτάκης – Ερντογάν έμειναν σε «ήρεμα νερά» και τήρησαν τα συμφωνηθέντα σε μία ακόμα «εθιμοτυπική» συνάντηση
- Νέα κούρσα εξοπλισμών στο ορίζοντα – Με τι όπλα θα γίνει ο επόμενος μεγάλος πόλεμος
- «Στάση / ποτάμι»: Το δυστύχημα των Τεμπών γίνεται θεατρικό έργο στο «Ίσον»
- Γιατί οι δημοκρατικοί ηγέτες του κόσμου αποφεύγουν το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ… όπως ο διάολος το λιβάνι
- Αρκάς: Η καλημέρα σε κλίμα Τσικνοπέμπτης
- Ένταση και φωτιά σε πτέρυγα των φυλακών Τρικάλων





