Παναθηναϊκός : Ενσωματώνονται στην προετοιμασία Τζάκσον και Όγκαστ
Οι Πιερ Τζάκσον και Ζακ Όγκαστ πρόκειται να ενσωματωθούν εντός της εβδομάδας στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού
Μετά το ρεπό της Κυριακής (23/8) οι παίκτες του Παναθηναϊκού επιστρέφουν στις προπονήσεις, λίγες ημέρες πριν από τα πρώτα τους φιλικά παιχνίδια.
Μάλιστα εντός της εβδομάδας αναμένονται οι αφίξεις δύο παικτών που πρόκειται να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας.
Την Τετάρτη (26/8) πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα ο Πιερ Τζάκσον, ενώ λίγες ημέρες μετά θα ακολουθήσει και ο Ζακ Όγκαστ, ο οποίος πήρε άδεια λόγω της γέννησης του παιδιού του.
Μόλις οι δύο παίκτες ενσωματωθούν στην προετοιμασία, ο Γιώργος Βόβορας θα είναι έτοιμος να μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και να δείξει στους παίκτες του «τριφυλλιού» τον τρόπο με τον οποίο θέλει να αγωνίζονται ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Σημειώνεται ότι το Σάββατο (29/8) είναι προγραμματισμένο ένα φιλικό στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί ακόμα ο αντίπαλος.
Στη συνέχεια οι «πράσινοι» θα βρεθούν στα Ιωάννινα για άλλα δύο φιλικά παιχνίδια, ενώ θα ακολουθήσει το τουρνουά στο Κάουνας.
- Δόγμα Τραμπ: Πρωτοφανής στρατιωτική διάσκεψη των ΗΠΑ με 34 χώρες του Δυτικού Ημισφαιρίου
- Λούλα: Ο Τραμπ προσπαθεί με το «Συμβούλιο Ειρήνης» να δημιουργήσει νέο ΟΗΕ
- Ουκρανία: Εκρήξεις και πυρκαγιές στο Κίεβο καθώς η Ρωσία εξαπολύει νέα μαζική επίθεση
- Ειρηνικός: Αλλοι δύο νεκροί από πλήγματα των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοου
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Σιγά μη φοβηθώ!..»
- Στο… εδώλιο η Google με αντιμονοπωλιακή αγωγή
