Τα ατού των Ενόπλων Δυνάμεων στον «πόλεμο» του Αιγαίου
Εκτός από την ψυχραιμία και την αποφασιστικότητα που έχουν επιδείξει οι ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις η Αθήνα και το ελληνικό Πεντάγωνο σε τακτικό και επιχειρησιακό επίπεδο, έχουν πρωτοβουλία κινήσεων και δράσης χάρη σε 4-5 «ατού» που διαθέτουν
Για 12η συνεχή ημέρα το τουρκικό σεισμογραφικό «Οruc Reis» συνεχίζει να προκαλεί και να κινείται πότε εντός και πότε εκτός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, αλλά πάντα υπό τη στενή παρακολούθηση των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Τα τουρκικά πολεμικά πλοία που βρίσκονται στην περιοχή δεν έχουν αποχωρήσει και ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο πολύ μεγάλο μέρος του Ελληνικού Στόλου και άλλων ελληνικών δυνάμεων παραμένουν σε επιφυλακή.
Εκτός όμως από την ψυχραιμία και την αποφασιστικότητα που έχουν επιδείξει οι ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις η Αθήνα και το ελληνικό Πεντάγωνο σε τακτικό και επιχειρησιακό επίπεδο, έχουν πρωτοβουλία κινήσεων και δράσης χάρη σε 4-5 «ατού» που διαθέτουν.
- Ουγγαρία: Δεν θα δεχτούμε «ούτε έναν μετανάστη», απειλεί ο Όρμπαν – Αψηφά τη νέα συμφωνία της ΕΕ
- Στα κάγκελα οι γαλάζιοι βουλευτές για τους αγρότες: Δριμεία κριτική, ζητούν εξηγήσεις και λύσεις
- Καλύβια: Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τον εμπρηστικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί κάτω από αυτοκίνητο
- Το μαροκινό καφτάνι στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO
- Αυτή είναι η διαδικασία για το συμβόλαιο του Λανουά
- Int.: Έρχεται αυτό το Σάββατο στα νέα με τα μεγάλα γεγονότα του 21ου αιώνα


