Πλήγμα στην εστίαση το νέο ωράριο λειτουργίας μπαρ και εστιατορίων
Αντιμέτωπους με λουκέτα και το φάσμα της ανεργίας φέρνει τους επαγγελματίες της εστίασης η απόφαση να κλείνουν τα καταστήματα μετά τα μεσάνυχτα, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα. Όπως αποκαλύπτουν επιχειρηματίες στο MEGA, κάποια νυχτερινά κέντρα διασκέδασης προχώρησαν σε απολύσεις
Αντιμέτωπους με λουκέτα και το φάσμα της ανεργίας φέρνει τους επαγγελματίες της εστίασης η απόφαση να κλείνουν τα καταστήματα μετά τα μεσάνυχτα, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα. Όπως αποκαλύπτουν επιχειρηματίες στο MEGA, κάποια νυχτερινά κέντρα διασκέδασης προχώρησαν σε απολύσεις.
Ό,τι προλάβουν μέχρι τα μεσάνυχτα. Μετά, ευγενικά θα ενημερώνουν τους πελάτες ότι πρέπει να φύγουν και το κατάστημα κλείνει.
Πειθαρχούν, όμως κυριαρχεί ο φόβος της κατακόρυφης πτώσης του τζίρου, με ό, τι αυτό συνεπάγεται. Οι απολύσεις, όπως λένε οι εργαζόμενοι στην εστίαση, έχουν ήδη ξεκινήσει.
«Ήδη ένα κλαμπ απέλυσε τέσσερα άτομα γιατί δεν βγαίνει η βραδινή βάρδια».
Φόβος για περισσότερα «λουκέτα»
Στην Αττική από τη Δευτέρα σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της πολιτικής προστασίας, τα καταστήματα θα κλείνουν μεσάνυχτα και δεν θα ανοίγουν πριν από τις 07:00 το πρωί.
Οι διαμαρτυρίες των επιχειρηματιών για άδικη μεταχείριση της εστίασης, με οριζόντιες απαγορεύσεις, εντείνονται.
«Αντί να κάνουν ελέγχους, βγάζουν μια απόφαση και τα κλείνουν όλα, δημιουργώντας έτσι περισσότερα προβλήματα».
Μαζί με τις διαμαρτυρίες, εντείνονται και οι φόβοι για περισσότερα λουκέτα.
«Προέχει η υγεία» λένε οι πολίτες
Έτοιμοι να πειθαρχήσουν πάντως δηλώνουν οι πολίτες όλων των ηλικιών, που φαίνονται να έχουν θορυβηθεί από την αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού.
«Προέχει η υγεία».
Το μέτρο θα ισχύσει τουλάχιστον έως τις 24 Αυγούστου.
- «Δικάζει» η Κρίστεν Στιούαρτ: Ο Μπράντο παρουσιάζεται σαν ήρωας – Αν μια γυναίκα έκανε το ίδιο, θα την έτρωγαν ζωντανή
- Σχέσεις: Κρύο καιρός για δύο, αλλά προσοχή στην επιστροφή στον πρώην
- O χάρτης των νέων μισθών από το 2026
- Μεταξύ πραξικοπημάτων, ξένων πατρώνων και τζιχαντιστών – Το Σαχέλ ως νέο παγκόσμιο επίκεντρο της τρομοκρατίας
- Economist: «Σκαρφαλώνοντας» τη λίστα με την «οικονομία της χρονιάς» – Η πρωταθλήτρια, οι χαμένοι και η θέση της Ελλάδας
- A.I. Βασίλης; Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει τα χριστουγεννιάτικα δώρα, καθώς οι αγοραστές στρέφονται στα chatbots
- Γερμανία: Γιατί ο κολοσσιαίος επανεξοπλισμός της τρομάζει γεωπολιτικούς αναλυτές
- Oι αγροτικές κινητοποιήσεις στα διεθνή ΜΜΕ: «Στριμωγμένη η κυβέρνηση Μητσοτάκη λόγω σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)














































![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442