Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την ιστορία, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να φιλοξενείται από την Γουλβς στο Μολινό στη ρεβάνς του 1-1 για τους «16» του Europa League.
Για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους», ο κόουτς των «Λύκων», Νούνο Εσπίριτο Σάντο παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 3-4-3, ξεκινώντας βασικό τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Ντάνιελ Ποντένσε.
Ο Ρουί Πατρίσιο είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Μπολί, Κόαντι και Σαΐς στην τριάδα των στόπερ. Ντόχερτι και Γιόνι τα δύο μπακ-χαφ με τους Νέβες και Μουτίνιο στον άξονα, με τον Ντεντόνκερ να μένει στον πάγκο. Ο Ραούλ Χιμένες στην κορυφή της επίθεσης, θα τον πλαισιώνουν οι Τραορέ και Ποντένσε.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.