
ΗΠΑ : Ρεκόρ… μείωσης κρουσμάτων – Μειώθηκαν στο μισό και οι θάνατοι
Οι ΗΠΑ κατέγραψαν χθες Κυριακή 55.187 νέα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 σε 24 ώρες, αριθμό που είναι ο χαμηλότερος των τελευταίων σχεδόν δύο εβδομάδων.
Οι ΗΠΑ κατέγραψαν χθες Κυριακή 55.187 νέα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 σε 24 ώρες, αριθμό που είναι ο χαμηλότερος των τελευταίων σχεδόν δύο εβδομάδων, σύμφωνα με την καταμέτρηση του πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς.
Το βαρύτερο πλήγμα
Τα νέα κρούσματα αυξάνουν σε 4.229.624 τον συνολικό αριθμό των μολύνσεων από τον νέο κοροναϊό αφότου η πανδημία άρχισε να εξαπλώνεται στη χώρα, που έχει υποστεί το βαρύτερο πλήγμα παγκοσμίως, με βάση τα στοιχεία που συγκέντρωσε αυτή η σχολή ιατρικής της Βαλτιμόρης ως χθες στις 20:30 (τοπική ώρα· 03:30 σήμερα Δευτέρα ώρα Ελλάδας).
Ο αριθμός των θανάτων εξαιτίας της COVID-19 ανέρχεται πλέον σε 146.909, αυξημένος κατά 518 το προηγούμενο 24ωρο.
Κάτω από τις 60.000
Είναι η πρώτη φορά από τη 13η Ιουλίου που ο αριθμός των νέων κρουσμάτων μόλυνσης από τον κοροναϊό πέφτει κάτω από το επίπεδο των 6ο.000.
Ο αριθμός των νεκρών ξεπερνούσε τους 1.000 τις προηγούμενες τέσσερις ημέρες.
Πηγή: ΑΠΕ
- Λίβανος: 13 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Αναμεσά τους παιδί, γυναίκα και 2 διασώστες
- ΗΠΑ – Τουρκία: Αμερικανοί βουλευτές ζητούν εξηγήσεις για την πιθανή επαναπροσέγγιση στο θέμα των F-35
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Γιατί;
- Eurovision 2026: Ξεσήκωσε το κοινό ο Akylas και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου
- Βρετανία: Ο Στάρμερ προς το παρόν διασώθηκε – Αλλά η εξουσία του είναι επισφαλής
- Τρόμος στη Μασαχουσέτη: Άνδρας άρχισε να πυροβολεί στη μέση του δρόμου – 11 τραυματίες



