Παναθηναϊκός : Συμφώνησε και έρχεται μέσω Ολλανδίας ο Βιγιαφάνιες
Ο Λούκας Βιγιαφάνες τα βρήκε σε όλα με τον Παναθηναϊκό και αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Αθήνα, μέσω Ολλανδίας, προκειμένου να ολοκληρώσει την επιστροφή του στο τριφύλλι
Ο Λούκας Βιγιαφάνιες συμφώνησε σε όλα με τον Παναθηναϊκό και ουσιαστικά «κλείδωσε» η επιστροφή του στο τριφύλλι ύστερα από 2,5 χρόνια.
Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής (26/7) ο «Βίγια» και ο ατζέντης του τα βρήκαν και στους δύο όρους που απέμεναν όσον αφορά κάποια μπόνους ατομικών στόχων και υπάρχει πλέον οριστική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό σε όλα τα επίπεδα.
Ήδη ο 29χρονος άσος ρυθμίζει τις τελικές λεπτομέρειες γύρω από το ταξίδι του από το Μεξικό έως την Αθήνα, που λόγω κοροναϊού είναι δύσκολο και ίσως χρειαστούν επιπλέον μέρες.
Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Βιγιαφάνιες αναμένεται στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες μέρες μέσω Ολλανδίας (έχει βρει ήδη εισιτήρια), προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει και το τελικό συμβόλαιο με τους «πράσινους», που θα έχει διάρκεια έως το 2023.
- Νομικό κενό από το…1871! – Γιατί οι Αμερικανοί πολίτες δυσκολεύονται να αγγίξουν νομικά την ICE
- Για πρώτη φορά βλέπουμε κάποιους από τους 200 εκτελεσθέντες κομμουνιστές της Καισαριανής
- Deals με Τραμπ – Δεν είναι πάντα… αυτό που φαίνεται
- Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ανοίγει την κάνουλα της ρευστότητας για τις κεντρικές τράπεζες
- Το πολεμικό ναυτικό της Γαλλίας κατέσχεσε τεράστιο φορτίο με κοκαΐνη στον Ειρηνικό
- Η Ρωσία μέσω της Μαρία Ζαχάροβα διαψεύδει τον θάνατο Ναβάλνι από δηλητήριο βατράχου


