Χρηματιστήριο: Ανοιγμα με πτώση 0,32%
Ήπιες πτωτικές τάσεις επικρατούν στη χρηματιστηριακή αγορά στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης με τους επενδυτές να εμφανίζονται επιφυλακτικοί λόγω της αύξησης των γεωπολιτικών ανησυχιών.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 636,23 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,32 %.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 5,92 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,41%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,55%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Σαράντης (+2,30%), της Ελλάκτωρ(+1,77%) και της Lamda Development(+1,03%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές του ΟΠΑΠ (-1,63%), της ΕΥΔΑΠ (-1,48%) και της Coca Cola HBC(-1,20%).
Από τους επιμέρους δείκτες, άνοδο σημειώνει μόνο ο δείκτης της Τεχνολογίας(+0,33%), ενώ απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Ταξιδιών(-1,86%) και των Τροφίμων(-1,20%).
Ανοδικά κινούνται 15 μετοχές, 34 πτωτικά και 11 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές:Audiovisual+5,29% και Ιντρακόμ+3,75%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Moda Bagno-9,90% και Αγροτικός Οίκος Σπύρου-7,61%.
- Σε ποια νησιά μειώνεται από σήμερα ο ΦΠΑ – Η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ
- Στα χαμηλότερα επίπεδα του 2025 τα επιδόματα ανεργίας στις ΗΠΑ (γράφημα)
- Εκπτώσεις πριν τις… χειμερινές εκπτώσεις – Τι να προσέξετε
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία περιμένει ότι τα ΗΑΕ θα αποσύρουν τη στήριξη στους αυτονομιστές
- Οι μεγάλες εκπλήξεις του 2025: Χρυσός, τεχνολογία και ο… Τραμπ
- Ποιοι θα πάρουν τρία ενοίκια επιστροφή το 2026








