Κοροναϊός : Ξεπέρασαν τις 35.000 οι νεκροί στην Ιταλία
Ξεπεράστηκε το όριο των 35.000 θανάτων εξαιτίας της COVID-19 στην Ιταλία. Στη χώρα καταγράφονται 243.736 μολύνσεις από τον SARS-CoV-2.
Ξεπεράστηκε το όριο των 35.000 θανάτων εξαιτίας της COVID-19 στην Ιταλία, καθώς ακόμη 20 ασθενείς υπέκυψαν κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 24 ωρών, ανακοίνωσε η ιταλική Πολιτική Προστασία.
Βαρύς απολογισμός
Ως το βράδυ της Πέμπτης, ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του κοροναϊού στη χώρα αυτή ανερχόταν σε 35.017 νεκρούς, τους 16.775 εκ των οποίων θρηνεί η Λομβαρδία, η περιοχή του ιταλικού Βορρά η οποία χτυπήθηκε πρώτη και πιο σκληρά.
Η Ιταλία, η οποία κατατάσσεται πέμπτη στον κατάλογο των κρατών που υπέστησαν τα βαρύτερα χτυπήματα από την πανδημία, κατέγραφε επίσης ως χθες βράδυ 243.736 μολύνσεις από τον SARS-CoV-2 αφότου εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα, αριθμό αυξημένο κατά 230 από την Τετάρτη, κατά τα στοιχεία της ιταλικής Πολιτικής Προστασίας.
Το τρέχον διάστημα νοσηλεύονται 750 άνθρωποι που έχουν προσβληθεί, εκ των οποίων 53 σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).
Πηγή: ΑΠΕ
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ αγαπάει τον χρυσό και η Βενεζουέλα έχει άφθονο
- Χιμένεθ: «Το γκολ του Ντουντού έπρεπε να μετρήσει!»
- Επιχείρηση «Σούρουπο»: Η Βρετανία θα αναπτύξει νέο βαλλιστικό πύραυλο για την άμυνα της Ουκρανίας
- Ιταλία: Φύλακας στο εργοτάξιο των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων πέθανε από το κρύο
- Economist: Η Γαλλία παρέλυσε… και φταίνε όλοι
- Νίκολιτς: «Κάναμε πολλά λάθη, ούτε ένας παίκτης δεν είχε την απόδοση που θα έπρεπε»




