Συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Ευελπίδων για τους εννέα συλληφθέντες
Στις ανακοινώσεις τους απαιτούν την απόσυρση όλων των κατηγοριών, μεταξύ των οποίων ακόμα και ορισμένες κακουργηματικού χαρακτήρα, σε βάρος των συλληφθέντων.
Να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες της μαζικής πορείας της Πέμπτης, που διαδήλωναν κατά της ψήφισης του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις, ζητούν οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Στις ανακοινώσεις τους απαιτούν την απόσυρση όλων των κατηγοριών, μεταξύ των οποίων ακόμα και ορισμένες κακουργηματικού χαρακτήρα, σε βάρος των συλληφθέντων.
Συγκέντρωση συμπαράστασης θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 10 π.μ. έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων. Στο πλευρό των συλληφθέντων βρέθηκαν εκατοντάδες αλληλέγγυοι την Παρασκευή, οπότε έμαθαν πως θα παραμείνουν κρατούμενοι μέχρι τη Δευτέρα.
Σημειώνεται πως το συλλαλητήριο της Πέμπτης με τη συμμετοχή περισσότερων από 10.000 πολιτών, σημαδεύτηκε από την δολοφονική επίθεση της ομάδας «Δράση», καθώς δεκάδες μηχανάκια έπεσαν με φόρα πάνω σε διαδηλωτές, που δεν είχαν καμία σχέση με τα όποια επεισόδια συνέβαιναν λίγα μέτρα πιο πίσω.
- Σκαριόλο: «Στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό αδικηθήκαμε με καθοριστικό τρόπο»
- Εξελίξεις στην υπόθεση ξυλοδαρμού στη Βέροια – «Το κινητό της 24χρονης ίσως δείξει τους δράστες»
- Ντόρσεϊ: «Έχουμε παίξει 7 ματς σε 14 ημέρες – Παίρνω κάθε ευκαιρία που μου δίνεται»
- Κώστας Κοσμίδης: Και δεύτερη ΕΔΕ για τον θάνατο του μοντέρ του Mega
- Ολέθριο kiss cam: «Με κορόιδεψε, με κατέστρεψε» λέει η γυναίκα του σκανδάλου των Coldplay
- UEFA Ranking: Πως μπορεί η Ελλάδα να βρεθεί στη 10η θέση με την ΑΕΚ και τι σημαίνει




