
Νούνο Εσπίριτο Σάντο : «Χάνεται το πλεονέκτημα έδρας χωρίς κόσμο»
Κανείς δεν μπορεί να απολαύσει το ποδόσφαιρο χωρίς οπαδούς στις κερκίδες, παραδέχεται ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο
Όλες οι συνήθειές μας έχουν αλλάξει πλέον εξαιτίας του κορωνοϊού.
Όπως και το ποδόσφαιρο φυσικά, καθώς δεν επιτρέπεται να παραβρεθούν οπαδοί ακόμα στις κερκίδες, με τα γήπεδα να είναι άδεια και έρημα. Η αποκρουστική εικόνα των άδειων εξεδρών ελπίζουν όλοι να τελειώσει γρήγορα και ο κόσμος να επιστρέψει ξανά και να αρχίσει να παρακολουθεί τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας (όποια και αν είναι αυτή) από κοντά.
Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο παραδέχθηκε αυτό που λένε όλοι. Δηλαδή ότι κανείς δεν μπορεί να απολαύσει το ποδόσφαιρο χωρίς τον κόσμο στα γήπεδα.
Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο προπονητής της Γουλβς:
«Δεν είναι καλό για κανέναν που παίρνει μέρος στα ματς. Σε κανέναν δεν αρέσει να παίζει χωρίς οπαδούς. Είναι πολύ δύσκολο να απολαύσουμε τα παιχνίδια υπό αυτές τις συνθήκες. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα μπορούμε να βασιζόμαστε στην υποστήριξη των οπαδών. Με όλα αυτά, ο παράγοντας έδρα έχει εξαφανιστεί, οπότε είναι ένα ακόμη παιχνίδι που πρέπει να παίξουμε».
Αξίζει να σημειωθεί πως η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League αγωνίζεται το βράδυ της Τετάρτης (8/7, 20:00) στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.
- Η αντίδραση των γατιών σε Roller Coaster που ξεκίνησε να κατακτά το διαδίκτυο [βίντεο]
- Αμερικανός γιατρός που εργάζονταν στο Κονγκό βρέθηκε θετικός στον Έμπολα
- Ποιοι είναι οι δράστες του φονικού στο τζαμί στο Σαν Ντιέγκο – Μήνυμα ειρήνης από τον ιμάμη
- Χάος στη Βολιβία με τον στρατό στους δρόμους – Ανυποχώρητοι οι διαδηλωτές μετά τους 4 νεκρούς του Σαββάτου
- Ο Μαμντάνι ενισχύει την παρουσία της αστυνομίας σε τζαμιά μετά την επίθεση – «Φριχτή κατάσταση» για τον Τραμπ
- Βολιβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση στην πρωτεύουσα Λα Παζ

