
ΗΠΑ: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από πυροβολισμούς στο Κεντάκι
Ο δήμαρχος της Λούιβιλ Γκρεγκ Φίσερ εξέφρασε τη λύπη του για τη βία που ξέσπασε στο πάρκο αυτό όπου είχαν συγκεντρωθεί άνθρωποι για να εκφράσουν τις ανησυχίες τους
Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του σε επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε αργά χθες Σάββατο το βράδυ στο Τζέφερσον Σκουέρ Παρκ της Λούιβιλ στο Κεντάκι, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.
Το πάρκο αυτό αποτέλεσε κέντρο των διαδηλώσεων που έγιναν για τον θάνατο της Μπριόνα Τέιλορ, μιας μαύρης Αμερικανίδας, από τα πυρά αστυνομικών της δίωξης ναρκωτικών που εισέβαλαν στο σπίτι της στη Λούιβιλ πριν από τρεις μήνες.
Ο δήμαρχος της Λούιβιλ Γκρεγκ Φίσερ εξέφρασε τη λύπη του για τη βία που ξέσπασε στο πάρκο αυτό όπου είχαν συγκεντρωθεί άνθρωποι για να εκφράσουν τις ανησυχίες τους.
- Η Κάιλι Τζένερ συνήθιζε να πίνει «πολύ χόρτο»
- «Να το ζήσω έστω και μία μέρα σαν προπονητής» – Τι είπε ο Μπαρτζώκας για την «ερυθρόλευκη πολιτεία»
- Aεροπορικές εταιρείες εξετάζουν ακύρωση πτήσεων – Οι ουρανοί «ακρίβυναν» λόγω πολέμου
- Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας το τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
- Ανδρουλάκης για την 200ή επέτειο της Εξόδου του Μεσολογγίου: «Σήμερα τιμούμε τους ήρωές μας»
- Υπό κατάρρευση το ΕΣΥ λέει το ΠΑΣΟΚ – Άφωνος ο λαλίστατος υπουργός για την αναστολή εφημεριών και εισαγωγών στο νοσοκομείο Καλαμάτας


