
Αυξημένη κίνηση στις εθνικές οδούς: Χάος στην Αθηνών – Κορίνθου
Ένα τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στο ύψος της Κακιάς Σκάλας ήταν αρκετό για να δημιουργήσει κυκλοφοριακό χάος, μιας και χιλιάδες Αθηναίοι επέστρεφαν στην πρωτεύουσα από το κυριακάτικο μπάνιο τους.
Με μεγάλη υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου καθώς αυξημένη είναι η κίνηση και στα δύο εθνικά οδικά δίκτυα αυτή την ώρα, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εντοπίζεται στην Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αθήνα.
Ένα τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στο ύψος της Κακιάς Σκάλας ήταν αρκετό για να δημιουργήσει κυκλοφοριακό χάος, μιας και χιλιάδες Αθηναίοι επέστρεφαν στην πρωτεύουσα από το κυριακάτικο μπάνιο τους.
Επίσης, μποτιλιάρισμα παρατηρείται και στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας παρατηρείται ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση, στο ρεύμα προς Αθήνα μετά το Σχηματάρι.
Στο εσωτερικό της Αττικής, προβλήματα υπάρχουν στη λεωφόρο Ποσειδώνος και στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα.
- Λάρισα: Σε εξέλιξη επιχείρηση του «ελληνικού FBI» για εξάρθρωση κυκλώματος εκβιασμών και απάτης
- Έκθεση για τη Δικαιοσύνη στον Κόσμο: Η ουτοπία ως απάντηση στην εποχή των «πολυκρίσεων»
- Ο Βασίλης Κώστας μιλά για τι τον εμπνέει στην ηπειρωτική μουσική
- Οι οπαδοί της Κοπεγχάγης αποχαιρέτησαν τον Μάριο Οικονόμου (pic)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Εξαρθρώθηκε το κύκλωμα με τις παράνομες επιδοτήσεις σε Κοζάνη και Αγρίνιο – 14 συλλήψεις
- Καθηγητής του Χάρβαρντ για Τραμπ: «Ας το παραδεχτεί, τα έκανε θάλασσα με το Ιράν»




