
Μαρέβα Μητσοτάκη: Τι φόρεσε η πρώτη κυρία της χώρας στην επίσκεψη στο Ισραήλ
Η πρώτη κυρία της χώρας για την άφιξή της επέλεξε ένα λευκό σύνολο με σακάκι και παντελόνι, το οποίο συνόδεψε με ψηλοτάκουνα πέδιλα και μια μικρή τσάντα ώμου
Στο Ισραήλ βρέθηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη για να συνοδέψει τον πρωθυπουργό στην διήμερη επίσημη επίσκεψη.
Η πρώτη κυρία της χώρας για την άφιξή της επέλεξε ένα λευκό σύνολο με σακάκι και παντελόνι, το οποίο συνόδεψε με ψηλοτάκουνα πέδιλα και μια μικρή τσάντα ώμου.
Το λουκ της άλλαξε ελαφρώς στη συνάντηση με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο, αλλά και στην Πατριαρχική Σχολή της Σιών στο Ισραήλ. Το λευκό παντελόνι αντικαταστάθηκε με μια μαύρη παντελόνα και τα πέδιλα με αθλητικά.
Στην συνάντηση που είχε η Μαρέβα Μητσοτάκη με την σύζυγο του Ισραηλινού πρωθυπουργού, Σάρα Νετανιάχου έκανε μια μικρή αλλαγή στα παπούτσια, επιλέγοντας ψηλοτάκουνα πέδινα και κρατώντας ίδιο το υπόλοιπο λουκ.
- Ποιοι είναι οι δράστες του φονικού στο τζαμί στο Σαν Ντιέγκο – Μήνυμα ειρήνης από τον ιμάμη
- Χάος στη Βολιβία με τον στρατό στους δρόμους – Ανυποχώρητοι οι διαδηλωτές μετά τους 4 νεκρούς του Σαββάτου
- Ο Μαμντάνι ενισχύει την παρουσία της αστυνομίας σε τζαμιά μετά την επίθεση – «Φριχτή κατάσταση» για τον Τραμπ
- Βολιβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Πυρκαγιά «εξαπλώνεται γρήγορα» σε προάστιο του Λος Άντζελες
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου




