ΗΠΑ – κοροναϊός : Μακάβρια πρόβλεψη για πάνω από 145.000 νεκρούς μέχρι τον Αύγουστο
Ερευνητές του πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον εκτίμησαν ότι ο αριθμός των ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους εξαιτίας της COVID-19 ενδέχεται να φθάσει τους 145.728 μέχρι τον Αύγουστο.
Ερευνητές του πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον εκτίμησαν χθες Δευτέρα ότι ο αριθμός των ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους εξαιτίας της COVID-19 ενδέχεται να φθάσει τους 145.728 μέχρι τον Αύγουστο, αυξάνοντας τη μακάβρια πρόβλεψη κατά πέντε χιλιάδες μέσα σε μερικές ημέρες.
Αύξηση κρουσμάτων
Η νεότερη εκτίμηση δημοσιοποιήθηκε την ίδια ημέρα που οι αρχές στην πολιτεία Τέξας (νότια) ανακοίνωσαν τον υψηλότερο αριθμό εισαγωγών σε νοσοκομεία ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον SARS-CoV-2 μέχρι σήμερα, ενώ συνολικά 22 πολιτείες κατέγραψαν αύξηση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μόλυνσης, σύμφωνα με το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς.
Στις πολιτείες με τις πιο απότομες αυξήσεις των κρουσμάτων μόλυνσης συγκαταλέγονται το Μίσιγκαν και η Αριζόνα, σύμφωνα με το Τζονς Χόπκινς.
Πάνω από 1,9 εκατομμύρια κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 έχουν επιβεβαιωθεί στις ΗΠΑ, όπου είχαν καταγραφεί ως χθες Δευτέρα πάνω από 110.000 θάνατοι εξαιτίας της COVID-19, σύμφωνα με την καταμέτρηση του πρακτορείου ειδήσεων Reuters.
Πηγή: ΑΠΕ
- Σύστημα συναγερμού στα κινητά για αεροπορικές επιθέσεις εγκαθιστά η Σουηδία
- Γερμανία: Το ZDF απέλυσε δημοσιογράφο που χρησιμοποίησε βίντεο – προϊόν AI σε ρεπορτάζ για την ICE
- Κάρλο Μαρία Βιγκάνο: Ο αφορισμένος Αρχιεπίσκοπος είναι ο σύμβουλος του Μελ Γκίμπσον στο sequel της ταινίας Τα Πάθη του Χριστού
- Ουκρανία: Νέα τηλεδιάσκεψη κορυφής της Συμμαχίας των Προθύμων την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου
- Έλεγχοι για τα όρια ταχύτητας σε κατοικημένες περιοχές – Τι πρόστιμο θα πληρώσετε αν οδηγείτε με πάνω από 30 χλμ/ώρα
- Έμειναν στην ίδια τάξη οι νέοι διαιτητές του Λανουά


