
Σετιέν: «Θα θέλαμε μία ακόμη εβδομάδα προετοιμασίας»
Ο Κίκε Σετιέν αναφέρθηκε στην επανέναρξη της Primera Division.
Η La Liga επιστρέφει και το ερχόμενο Σάββατο η Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της αντιμετωπίζοντας την Μαγιόρκα εκτός έδρας.
Ο Κίκε Σετιέν θεωρεί πως ο χρόνος προετοιμασίας μετά την καραντίνα λόγω της πανδημίας δεν ήταν επαρκής.
«Θα θέλαμε μία ακόμη εβδομάδα προπονήσεων για να είμαστε πιο έτοιμοι», τόνισε και πρόσθεσε:
«Πάντως η ομάδα τα πηγαίνει καλά για τη δουλειά που έχουμε κάνει. Όλοι οι παίκτες ανυπομονούν για την επανέναρξη και βλέπω πως έχουν υψηλό κίνητρο».
Με έντεκα αγωνιστικές να απομένουν, η «Μπάρτσα» είναι στο +2 από τη δεύτερη Ρεάλ. «Πιστεύω πως θα πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μας, αν θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα», πρόσθεσε ο προπονητής των «μπλαουγκράνα».
- Πανιώνιος – Ολυμπιακός 13-22: Το 21Χ21 με Ζαλάνκι οι Πειραιώτες
- «Είναι απαίσιο! Θα το λατρέψεις» – Η Σάντρα Μπούλοκ «έριξε» το Instagram – Η Τζένιφερ Άνιστον, τα ρεκόρ, το τρολάρισμα
- Είμαστε φτιαγμένοι από… πλαστικό; Η αόρατη απειλή που «κυλάει» στις αρτηρίες μας
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Γκιουλέρ το 0-1 για τη «βασίλισσα», ισοφάρισε σε 1-1 ο Πάβλοβιτς (vids)
- Γιατί είμαστε όλοι τόσο κουρασμένοι; Τα σοκαριστικά στοιχεία για τη συλλογική μας αϋπνία
- Στο νοσοκομείο η Μαρίζα Κωχ – «Ένας ακόμη σκληρός Απρίλης» γράφει

