Θεσσαλονίκη : 19χρονος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 6χρονης
Σύμφωνα με τη μητέρα της 6χρονης, ο 19χρονος ήταν φιλοξενούμενος τον τελευταίο καιρό στο διαμέρισμα όπου ζει με την οικογένειά της.
Δεκαεννιάχρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ύστερα από καταγγελία ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις εναντίον 6χρονης από τη Συρία.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πρόκειται για Αφγανό υπήκοο, εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, με την οποία οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Προηγήθηκε καταγγελία της μητέρας της ανήλικης σε αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων Θεσσαλονίκης.
Όπως κατέθεσε η καταγγέλλουσα, ο 19χρονος ήταν φιλοξενούμενος τον τελευταίο καιρό στο διαμέρισμα όπου ζει με την οικογένειά της στους Αμπελόκηπους, όπου, κατά την ίδια, συνέβησαν οι ασελγείς πράξεις εναντίον της κόρης της.
Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε, εξάλλου, ότι ο συλληφθείς διέμενε παράνομα στην χώρα, καθώς δεν είχε στην κατοχή του ταξιδιωτικά έγγραφα που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στην Ελλάδα. Γι’ αυτό τον λόγο, η δικογραφία περιλαμβάνει και το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών.
- Τι είναι το «βουβό κύμα» swell που σκότωσε τον αξιωματικό του Λιμενικού στο Άστρος
- Στη Σάλκε ο Τζέκο (pic)
- Νέα υπόθεση revenge porn στην Κρήτη: Αποπειράθηκε να την βιάσει ενώ έστειλε γυμνές φωτογραφίες σε φίλη της
- Κήρυξη του Δήμου Τήλου σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας
- TeraWave: O Μπέζος απαντά στον Μασκ με δεύτερο ευρυζωνικό δίκτυο δορυφόρων
- ΟΗΕ: 35 εκατομμύρια Νιγηριανοί κινδυνεύουν από λιμό μετά την κατάρρευση της παγκόσμιας χρηματοδότησης
