
Αντετοκούνμπο : Γιάννης και Greek Freak δύο διαφορετικοί άνθρωποι
O Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στο podcast του Κόνατον και αναφέρθηκε πέρα από τη Μύκονο και στο παρατσούκλι του
Στο podcast του Κόνατον ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δε μίλησε μόνο για τη Μύκονο, αλλά και για το παρατσούκλι Greek Freak, το οποίο, όπως εκμυστηρεύτηκε, δε θυμάται πώς προέκυψε.
Ο φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς είπε πως «μου αρέσει αυτό το ψευδώνυμο. Δε θυμάμαι την πρώτη φορά που το άκουσα, λογικά θα ήταν την πρώτη μου σεζόν, αλλά σίγουρα δεν ξέρω ποιος το σκέφτηκε».
Φρόντισε, μάλιστα, να υπογραμμίσει την ανάγκη να έχει ισορροπία στην προσωπική του ζωή και να μην… εκτροχιαστεί, εξαιτίας του ντόρου που υπάρχει για εκείνον.
Όπως τόνισε ο Γιάννης: «Το πιο σημαντικό είναι να μην αλλοιωθεί ο χαρακτήρας σου. Υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση, υπάρχουν πολλοί τρόποι να… εκτροχιαστείς, σημαντικά γεγονότα. Πρέπει να βρεις ισορροπία στην προσωπική σου ζωή. Ο Γιάννης και ο Greek Freak είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι».
- «Optansia & Guerrilla» σε σκηνοθεσία Γιώργου Δάμπαση στο Θέατρο Αργώ
- Λιοσίων: Ξεκινά προσπάθεια αφύπνισης της 16χρονης – Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την τρελή πορεία της μηχανής
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες για την 13χρονη που έπεσε από μπαλκόνι σχολείου στο Χαϊδάρι – Παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ
- Mabu: Μια απλή άσκηση που κάνει τη διαφορά
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για 300.000 δικαιούχους – Τα κριτήρια



