Επίθεση με βόμβες μολότοφ στο πάρκινγκ της Τροχαίας Αττικής
Σημειώθηκαν ζημιές σε ΙΧ της Τροχαίας
Στόχος επίθεσης τα μεσάνυχτα της Πέμπτης το υπαίθριο πάρκινγκ της Τροχαίας Αττικής, που βρίσκεται κάτω από τις γραμμές του τρένου στο Σταθμό Λαρίσης.
Ειδικότερα άγνωστοι πέταξαν δύο βόμβες μολότοφ, ενώ η μία ανέφλεξε και προκάλεσε μικρές ζημιές στο αυτοκίνητο ενός αστυνομικού.
Αμέσως μετά την επίθεση η αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές.
Ωστόσο, στη συνέχεια δεν διαπιστώθηκε κάποιο από τα άτομα να έχει σχέση με την επίθεση και οι τρεις προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.
Σημειώνεται πως το βράδυ της Πέμπτης η αναρχική ομάδα «Αναρχικοί – Αναρχικές» με κείμενό τους σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ανέλαβαν την ευθύνη για το μπαράζ εμπρησμών πριν από τρεις ημέρες σε αυτοκίνητα και ΑΤΜ σε έξι διαφορετικές περιοχές στην Αθήνα.
- Τραμπ: «Ακύρωσα το δεύτερο κύμα επιθέσεων στη Βενεζουέλα» – Παραμένει ο αμερικανικός στόλος στην Καραϊβική
- Οι κερδισμένοι από τον νέο ΕΝΦΙΑ: Ποιοι θα πληρώσουν λιγότερο φόρο
- Κόντρα Βινίσιους – Σιμεόνε και… παραλίγο χαμός στο Ατλέτικο – Ρεάλ (vid)
- Τελεσίγραφο του Λευκού Οίκου στο Smithsonian – Ή πλήρης συμμόρφωση ή κίνδυνος περικοπών
- Πώς μεταδίδεται η γρίπη – Το πείραμα με άρρωστους και υγιείς ενήλικες στον ίδιο χώρο
- Δένδιας: Δεν θα κάνουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις ΔΕΚΟ του ’80 γιατί πλησιάζουν εκλογές


