Κοροναϊός – ΗΠΑ : Πάνω από 1.500 θάνατοι σε ένα 24ωρο
Ο απολογισμός των θυμάτων της COVID-19 στη χώρα πλέον έφθασε τους 91.845 νεκρούς στις ΗΠΑ
Στις ΗΠΑ καταγράφηκαν 1.536 επιπλέον θάνατοι που συνδέονται με τον νέο κοροναϊό τις τελευταίες 24 ώρες, σύμφωνα με την καταμέτρηση του πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς ως τις 20:30 χθες Τρίτη (τοπική ώρα· 03:30 σήμερα Τετάρτη ώρα Ελλάδας).
Ο απολογισμός των θυμάτων της COVID-19 στη χώρα πλέον έφθασε τους 91.845 νεκρούς στις ΗΠΑ, που παραμένουν μακράν η χώρα που θρηνεί τα περισσότερα θύματα σε απόλυτο αριθμό, ενώ τα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 ξεπερνούν το 1,5 εκατομμύριο.
Οι αριθμοί των θυμάτων που ανακοινώθηκαν χθες Τρίτη και προχθές Δευτέρα ήταν χαμηλότεροι (820 και 759 αντίστοιχα). Γενικά πάντως τα δεδομένα που συγκεντρώνει και μεταφορτώνει στον ειδικό ιστότοπο που έχει δημιουργήσει το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς — προέρχονται από τις τοπικές υγειονομικές αρχές — μοιάζουν να μειώνονται τα Σαββατοκύριακα.
Κατά τον μέσο όρο εννέα επιδημιολογικών μοντέλων που συνάγουν ερευνητές του πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης, ο αριθμός των θανάτων εξαιτίας της COVID-19 στις ΗΠΑ αναμένεται να ανέρχεται σε περίπου 113.000 τη 13η Ιουνίου. Η νέα στατιστική προβολή, που δημοσιοποιήθηκε χθες, ενώ πολλές αμερικανικές πολιτείες χαλαρώνουν τους περιορισμούς και ανακοινώνουν την επανεκκίνηση των οικονομιών τους, αφήνει να εννοηθεί πως θα χαθούν άλλοι 22.000 Αμερικανοί μέσα σε 25 ημέρες.
- Την… ανηφόρα τραβούν τα ληξιπρόθεσμα χρέη του Δημοσίου προς ιδιώτες
- Τέρενς Κουίκ: Επιστρέφει στη μικρή οθόνη – Σε ποια εκπομπή θα τον δουν οι τηλεθεατές
- Κρήτη: Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού – Η μαρτυρία που αναπτερώνει τις ελπίδες
- Γιάννης Ξυλούρης: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον κορυφαίο λαουτιέρη
- Ηράκλειο: Αίσιο τέλος για τον 70χρονο Κώστα Καρτσωνάκη – Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του
- Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο αθλητής με τις υψηλότερες απολαβές στον κόσμο



